Homepage  / Vedete româneşti

Jador a fost eliminat de la „Survivor All Stars”. Artistul ar fi fugit din jungla dominicană, fără permisiune, de dorul iubitei

Jador a fost eliminat de la „Survivor All Stars”. Artistul ar fi fugit din jungla dominicană, fără permisiune, de dorul iubitei
8

de Cristina Țapu,

Tensiunile de la „Survivor All Stars” ating cote fără precedent și se pare că Jador urmează să fie eliminat din competiție pentru că ar fi încălcat o regulă clară din regulamentul concursului. Iată detaliile!

Jador ar fi fost eliminat de la „Survivor All Stars”

Se pare că Jador a încălcat regulile stabilite de Pro TV, nerespectând cerințele impuse. Ca urmare, Pro TV a luat decizia de a-l trimite direct acasă pe artist.

Motivul aparent al acțiunii sale este legat de o poveste sentimentală, având în vedere că Jador dorea să-și vadă iubita, pe Oana Ciocan, fostă Războinică la Survivor 2022. Cu o săptămână în urmă, i s-ar fi promis că va avea ocazia să o întâlnească, iar din cauza neîndeplinirii acestei promisiuni, Faimosul a decis să fugă din tabără. fără a se gândi la consecințe.

Jador – colan Imunitate personalăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Vestea că Jador ar fi fost eliminat din competiția de la Pro Tv a fost oferită pe către grupul de Instagram Viperele Vesele, cunoscut pentru faptul că oferă ponturi din culisele emisiunilor de divertisment din România.

„Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars! Rușine Pro TV! Jador a fugit, în numele iubirii, dar și de foame, și a fost prins! Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă în emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan. Aceștia au o relație încă de când au făcut vizita medicală, sentimentele dintre ei par a fi destul de puternice din moment ce Jador, recunoscut pentru discreție în privința vieții personale, ar fi fost dispus să își asume în emisiune relație.

Dorind să îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul. Echipa Faimoșilor și-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând că nu mai participă la filmări dacă Jador rămâne în emisiune.

Oana CiocanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 8

În Consiliu, din prima secundă a filmărilor, Jador a fost luat la rost de către domnul Dan, acesta încercând să îi păteze, cumva, imaginea. Replicile lui Jador s-au referit, printre altele, la modul de exploatare a imaginii lui pentru raiting. Acesta a amintit în Consiliu că a fost ținut CAPTIV 3 luni într-o cameră de hotel, în sezonul lui, timp în care apare la TV, telespectatorii erau mințiți că ar fi fost la spital. În acea cameră, doar medicul Teo venea să îi administreze o injecție pe zi.

Recomandăm echipei de producție să deschidă bine ochii, să-și reanalizeze decizia și să realizeze pierderea pe care descalificarea lui Jador o aduce imaginii și raitingului emisiunii și să nu omită din vedere faptul că majoritatea telespectatorilor se uită pentru Jador la acest sezon”, a fost mesajul publicat de către Viperele Vesele.

Cine este Oana Ciocan, noua iubită a lui Jador

Oana Ciocan a împlinit vârsta de 26 de ani în septembrie 2023, ceea ce înseamnă că este cu doi ani mai tânără decât artistul.

Participarea la Survivor nu i-a adus Oanei doar notorietate pe internet, ci și câștiguri substanțiale. Potrivit informațiilor de pe cancan.ro, Oana Ciocan, noua iubită a lui Jador, a primit 15.000 de euro de la Pro TV pentru sezonul din 2022.

De asemenea, Oana Ciocan și Jador par să împărtășească nu doar o poveste de iubire, ci și credința în Dumnezeu.

Artistul și-a exprimat dorința de a avea în bagaj Biblia în timpul competiției din Republica Dominicană, iar Războinica a inclus în descrierea paginii sale de Instagram versetul 54:17 al lui Isaia.

Sursă foto: Instagram – Pro Tv

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton