Homepage  / Vedete româneşti

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars 2024. Cum a reacționat Războinica. „Gata, mă însor!”

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars 2024. Cum a reacționat Războinica. „Gata, mă însor!”
10

de Cristina Țapu,

Surpriză la Survivor All Stars! Concurenții și telespectatorii au rămas fără cuvinte atunci când Jador și-a luat inima în dinți și a decis să o ceară în căsătorie pe femeia din cauza căreia a fugit din jungla dominicană și a fost descalificat, Oana Ciocan! Iată detaliile!

Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan la Survivor All Stars

Recent, Jador a fost eliminat din competiția Survivor All Stars din cauza încălcării regulamentului emisiunii. Într-un moment de impulsivitate, artistul a decis să părăsească tabăra Faimoșilor, acțiune strict interzisă.

Jador a aflat că iubita sa era cazată într-un hotel din apropiere, pregătindu-se pentru filmări. Cu dorința arzătoare de a o revedea pe Oana Ciocan, Jador a ignorat orice regulă și a fugit din junglă. Din păcate, gestul romantic s-a soldat cu eliminarea sa din competiție.

Jador și Oana Ciocan nu au avut ocazia să se întâlnească în timpul competiției, deoarece tânărul a fost eliminat înainte ca iubita lui să intre în concurs. Se pare că artistul a reușit să convingă producătorii să îi permită să se întâlnească cu partenera sa, dar nimeni nu anticipa ceea ce avea să urmeze.

Pur și simplu, nu-mi spune nu niciodată. Se comportă cu mine exact cum se comportă mama cu tata”, a spus Jador despre iubita lui. Cântărețul i-a scris și o scrisoare Oanei și i-a spus că „nu este capabil să scoată cuvinte frumoase pe gură”, motiv pentru care și-a așternut sentimentele pe foaie.

„Femeia mea, aș vrea să pot cânta ce simt, dar tot ce pot face acum este să îți scriu. Știi că foamnea, stresul și neacceptarea oamenilor nu este o pricină de poticnire pentru mine. Aici mi-am dat seama că toată viața am alergat după succes și în sfârșit mi-am făcut curaj să alerg după dragostea mea, acea dragoste pe care nimeni nu mi-a dat-o niciodată pentru că ești singura care a putut să vadă dincolo de Jador, singura care caută sufletul potrivit pentru a-și întemeia o familie. Ești muza mea, așa că toate piesele pe care le voi lansa ți le dedic ție. Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Adu-mi trofeul acasă. Am mare încredere în tine, că atunci când regele nu mai poate, mai poate regina. Te iubesc și mi-e dor de tine”, i-a scris Jador iubitei sale.

Jador a cerut-o in casatorie pe Oana Ciocan (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Apoi, Jador i-a adresat o întrebare foarte importantă Oanei Ciocan și i-a cerut să devină soția sa. „Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea. Vrei să fii soția mea?”, a fost întrebarea neașteptată pe care Jador i-a pus-o iubitei sale.

Băi, haide măi! Băi, ce e asta!! Dar normal! Dar tu știai! Mă întrebi chestii pe care le cunoști oricum deja! Știi că vreau să rămân toata viața cu tine!” a fost răspunsul Oanei.

„Am cunoscut-o aici, trebuia să o cer aici! Și să aibă în inimă că e femeia mea! Gata, mă însor! Am și naș, gata!(…) Gata, mă însor, mă pun la casa mea! Gata, o împuiez, rup treaba acolo…Mamă, îți dai seama, când aude mă-sa acum, foarte urât, asta e…Madam…Doamna mama lu’ Oana…Halal ginere…Dacă ai rachiu, te iubesc!!!(…) Ne-am adunat astăzi aici să vadă toată lumea cum cer eu de femeie o fată! Am cerut-o de femeie, mi-o ieșit foarte prost, asta este, m-o ales defect! Asta este, e femeia mea!” a mai declarat Jador.

Cine este Oana Ciocan, iubita lui Jador

Oana Ciocan a împlinit vârsta de 26 de ani în septembrie 2023, ceea ce înseamnă că este cu doi ani mai tânără decât artistul.

Oana CiocanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 10

Participarea la Survivor nu i-a adus Oanei doar notorietate pe internet, ci și câștiguri substanțiale. Potrivit informațiilor de pe cancan.ro, Oana Ciocan, noua iubită a lui Jador, a primit 15.000 de euro de la Pro TV pentru sezonul din 2022.

De asemenea, Oana Ciocan și Jador par să împărtășească nu doar o poveste de iubire, ci și credința în Dumnezeu.

Artistul și-a exprimat dorința de a avea în bagaj Biblia în timpul competiției din Republica Dominicană, iar Războinica a inclus în descrierea paginii sale de Instagram versetul 54:17 al lui Isaia.

Sursă foto: Instagram Survivor All Stars

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton