Homepage  / Vedete străine

Jada Pinkett Smith și Will Smith sunt despărțiți din 2016. De ce n-au divorțat oficial. „Trăim separat”

Jada Pinkett Smith și Will Smith sunt despărțiți din 2016. De ce n-au divorțat oficial. „Trăim separat”
12

de Roxana Mirea,

Jada Pinkett Smith a făcut un anunț bombă despre căsnicia ei cu actorul Will Smith, în vârstă de 55 de ani. Actrița în vârstă de 52 de ani a dezvăluit că ea și Will duc "vieți complet separate" din 2016, chiar dacă nu au divorțat niciodată oficial. 

Jada Pinkett Smith și Will Smith s-au despărțit în 2016 

Dezvăluirea a fost făcută în timpul unei avanpremiere a interviului cu Hoda Kotb de la Today, care o întreabă pe Jada despre viitoarea ei carte, „Worthy”, care va fi lansată pe 17 octombrie. Hoda subliniază că una dintre cele mai surprinzătoare dezvăluiri din carte este decizia cuplului de a trăi separat, începând cu 2016, potrivit ET.

Jada Pinkett Smith confirmă această dezvăluire, spunând: „Da, nu a fost un divorț pe hârtie, dar a fost un divorț.Despărțirea a început în urmă cu șapte ani, după cum confirmă Jada în timpul interviului, ceea ce face ca acesta să fie o decizie pe care au vrut să o țină ascunsă de public. 

Hoda o întreabă pe Jada de ce au ales să mențină acest aranjament, la care Jada răspunde: „Cred că pur și simplu nu sunt încă pregătită. Încă încercăm să ne dăm seama între noi doi cum să fim într-un parteneriat și în ceea ce privește modul în care prezentăm asta oamenilor, știi? Și nu ne-am dat seama cum să facem asta.” 

Când Hoda a cerut mai multe detalii despre motivele care au stat la baza despărțirii, Jada a dezvăluit: „Cred că în momentul în care am ajuns în 2016, eram pur și simplu epuizați de încercări. Cred că amândoi eram încă blocați în fantezia noastră despre ceea ce credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană.” 

Asta înseamnă că cei doi actori se confruntau cu probleme personale și provocări în relație, care au dus în cele din urmă la decizia lor de a se despărți.  

Apple Original Films’ „Emancipation” Los Angeles PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

De ce Jada Pinkett Smith și Will Smith n-au divorțat oficial 

În ciuda despărțirii, Jada împărtășește că și-a promis ei și lui Will că nu va permite niciodată ca mariajul lor să se termine cu un divorț. „Am făcut o promisiune că nu va exista niciodată un motiv pentru ca noi să divorțăm. Vom trece peste orice. Și pur și simplu nu am reușit să îmi încalc această promisiune”, afirmă ea. 

Dar încă locuiți separat”, spune Hoda. Jada confirmă: „Trăim separat.” 

În 2020, cântărețul August Alsina a susținut că a avut o aventură cu Jada, afirmând că Will și-a dat acordul. La vremea respectivă, reprezentantul cuplului a negat vehement aceste afirmații. Cu toate acestea, Jada s-a referit mai târziu la relație ca la o „încurcătură” și a recunoscut că ea și Will erau separați în timpul aventurii. 

Aproximativ un an mai târziu, Will a lăsat să se înțeleagă că el și Jada aveau o căsnicie deschisă. Într-un articol de copertă pentru GQ, din noiembrie 2022, Smith a spus: „Nu sugerez drumul nostru pentru nimeni. Nu sugerez acest drum pentru nimeni. Dar experiențele și libertățile pe care ni le-am oferit unul altuia și sprijinul necondiționat, pentru mine, reprezintă cea mai înaltă definiție a iubirii.” 

Dezvăluirea despărțirii lor scoate în evidență și faptul că percepția publică potrivit căreia Jada ar fi fost singura participantă la o relație extraconjugală nu corespundea întru totul adevărului, după cum a recunoscut Will în interviul pentru GQ. 

În ceea ce privește aparițiile lor publice comune pe covoarele roșii și pe rețelele sociale în anii care au trecut de atunci, o sursă a declarat pentru ET: „Ceea ce vedeți este modul iubitor în care au ales să meargă mai departe.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton