Homepage  / Vedete străine

Jada Pinkett Smith, fericită că părul ei continuă să crească. Soția lui Will Smith s-a vopsit roz

Jada Pinkett Smith, fericită că părul ei continuă să crească. Soția lui Will Smith s-a vopsit roz
6

de Roxana Mirea,

Jada Pinkett Smith și-a pus la curent fanii cu ultimele detalii despre lupta ei cu alopecia. Actrița și-a vopsit părul roz pentru a-și sărbători ziua de naștere. Iată cum arată acum, după ce căderea părului a forțat-o să se tundă la zero.  

Jada Pinkett Smith și-a vopsit părul roz 

Lupta Jadei Pinkett Smith cu căderea părului este legată de una dintre cele mai mari controverse recente de la Hollywood, iar ea a oferit o actualizare în legătură cu acest subiect. Actrița a vorbit deschis despre faptul că suferă de alopecie, o afecțiune în care o persoană își pierde părul. 

Recent, cu ocazia împlinirii a 52 de ani, Jada Pinkett Smith le-a arătat celor 11,4 milioane de urmăritori de pe Instagram că părul ei a continuat să crească. Ba mai mult, ea s-a și vopsit roz.  

Asta nu e nimic altceva decât o surpriză de ziua de naștere într-un răsărit de soare în Fecioară”, a scris Pinkett Smith, alături de un selfie. 

Aceasta nu este prima dată în ultima vreme când vedeta din „The Matrix Resurrections” a împărtășit vești bune în ceea ce privește lupta ei cu alopecia.  

Jada Pinkett Smith pare să câștige lupta cu alopecia

Pe 7 august, ea a împărtășit două selfie-uri pe Instagram. În prima fotografie, capul ei părea ras, în timp ce în cea de-a doua, părul ei – blond decolorat – crescuse puțin mai mult.  

Părul ăsta se comportă ca și cum ar încerca să revină”, a scris vedeta din „Scream 2” în descrierea imeginilor. „Încă mai am câteva zone cu probleme, dar – vom vedea.”  

La ediția din 2022 a Premiilor Oscar, soțul Jadei Pinkett Smith, Will Smith, l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă despre căderea părului ei. Altercația fizică surprinsă de camerele de luat vederi a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume și a dus la o nouă atenție asupra stării de sănătate a Jadei.  

Smith a cerut iertare pentru incident, dar ieșirea lui a dus la interzicerea participării sale la ceremonia de decernare a premiilor Oscar timp de un deceniu.  

Ce spune Chris Rock despre palma primită de la Will Smith la premiile Oscar 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton