Homepage  / Vedete străine

Jada Pinkett Smith a povestit ce i-a spus Chris Rock după ce Will Smith l-a pălmuit. „Asta fac actorii de comedie”

Jada Pinkett Smith a povestit ce i-a spus Chris Rock după ce Will Smith l-a pălmuit. „Asta fac actorii de comedie”

de Andreea Hentea,

Jada Pinkett Smith a relatat recent că, după incidentul care a deturnat toată atenția la ceremonia Oscarurilor din 2022, Chris Rock a venit la ea și i-a spus: „Nu am vrut să te rănesc”. Actrița a precizat și că nu a mai vorbit cu Chris Rock de atunci.

Jada Pinkett Smith a dezvăluit revistei People că nu a mai vorbit cu Chris Rock din noaptea galei Oscarurilor din 2022, relatează variety.com. Spre sfârșitul ceremoniei de atunci, Will Smith, soțul ei, l-a pălmuit pe Chris Rock după ce actorul de comedie a făcut o glumă pe seama alopeciei de care suferă Jada, glumă care a suscitat ulterior enorm de multe comentarii.

„Nu am mai vorbit cu Chris, de ce mi-aș fi dorit să o fac? Ceea ce îmi doresc este ca toată neînțelegerea din jurul acestei întâmplări să fie lămurită și să avem, în sfârșit, liniște”, le-a mai spus Jada celor de la People. Întrebată dacă a fost jignită de gluma lui Rock, ea a răspuns: „Asta fac actorii de comedie. Eu nu am de gând să judec modul în care oamenii aleg să se exprime și să-și transmită arta. Am fost rănită deseori, cu siguranță, inclusiv de Chris. Dar, până la urmă, așa ceva vine la pachet cu faptul că ești în centrul atenției”.

Culisele unei palme

Chris Rock și Jada Pinkett Smith nu au mai vorbit din noaptea Oscarurilor din 2022 încoace, însă acum Jada a povestit, pentru întâia oară, cum Chris Rock a coborât de pe scenă și s-a apropiat de ea imediat după ce a primit palma. „Chris a coborât de pe scenă și a încercat să-și ceară scuze, spunându-mi: «Nu am vrut să-ți fac niciun rău», a relatat Jada. I-am răspuns: «Nu pot vorbi despre asta acum, Chris. Asta este o mizerie veche». M-am gândit că este vorba despre Oscarurile din 2016 și despre conflictele pe care Chris și Will le aveau chiar înainte ca eu să apar în peisaj, la sfârșitul anilor ’80. I-am lăsat pe Will și pe Chris să rezolve chestia asta, ceea ce au făcut, cu siguranță”.

Pentru Jada, explicația celebrei palme de la Oscarurile din 2022 se află la gala premiilor Oscar din 2016, când actrița a protestat public împotriva ceremoniei Premiilor Academiei, pe fondul controversei #OscarsSoWhite. La acea ediție, nicio persoană de culoare nu a fost nominalizată în cele patru categorii care recompensau cea mai bună interpretare. Chris Rock a fost gazda Oscarurilor și în acel an și chiar a făcut o glumă pe seama protestelor Jadei în monologul său. Actrița crede că Rock ar fi putut fi deranjat de comentariile ei de atunci împotriva ceremoniei.

„S-ar putea ca sentimentele lui să fi fost rănite atunci”

„Cred că e o mare confuzie între mine și Chris în ceea ce privește Oscarurile din 2016. Cred că s-ar putea simți jignit, ceea ce n-a fost deloc în intenția mea”, a explicat Jada. „Probabil că ar fi trebuit să-l sun atunci, să-l întreb dacă e în regulă și să-i spun că, deși am criticat premiile Oscar, lui îi doream tot ce e mai bun și nu aveam nimic cu el. S-ar putea ca sentimentele lui să fi fost rănite atunci”.

Cei doi actori și-au vorbit, totuși, după premiile Oscar din 2016, și-au cerut amândoi scuze, iar Jada a crezut „că securea a fost îngropată” între ei. „Nu mai vorbisem de atunci, până a venit 2022”, a mai menționat actrița.

Ea și-a amintit și că Rock a contactat-o cândva pentru a-i cere să meargă la o întâlnire, în timp ce circulau zvonuri despre posibilul ei divorț de Will Smith: „Cred că în fiecare vară apăreau zvonuri că eu și Will divorțăm. Într-una din verile astea, Chris chiar a crezut că vom divorța, așa că m-a sunat și, practic, mi-a spus: «Mi-ar plăcea să te scot în oraș». Eu i-am replicat: «Ce vrei să spui?», iar el a răspuns: «Păi nu divorțați, tu și Will?». Eu i-am spus: «Nu, Chris, sunt doar zvonuri». A părut îngrozit, și-a cerut mii de scuze și asta a fost tot”.

La început, a crezut că palma e aranjată

Recent, Jada a dezvăluit că, deși ea și Will Smith nu sunt divorțați, au fost separați, în secret, în ultimii șapte ani, deci cu șase ani înainte de palma de la Oscar, despre care Jada a crezut, pe moment, că este o scenetă aranjată între Chris și Will. „Inițial m-am gândit că e un aranjament și că este imposibil ca Will să-l lovească. Abia când Will a revenit pe scaun am realizat însă că nu era deloc o scenetă”, a mai spus ea.

Pe 17 octombrie, Jada Pinkett Smith își va lansa o nouă carte de memorii, intitulată „Worthy”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton