; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Will_smith_and_jada_pinkett_smith 1

Jada Pinkett Smith a mărturisit că a avut o relație cu August Alsina

13 July 2020

Nu iese fum fără foc! După zvonurile apărute în presă cum că soția lui Will Smith l-a înșelat pe actor cu un bărbat mult mai tânăr, adevărul a ieșit la iveală!

 

În cadrul emisiunii Red Table Talk, Will Smith și soția sa, Jada Pinkett Smith, au vorbit despre zvonurile privind infidelitatea actriței apărute în ultima vreme.

Jada Pinkett Smith a recunoscut că a avut o aventură cu August Alsina, relația celor doi începând atunci când Jada și Will Smith erau despărțiți. „Am fost într-o relație cu August', a spus Jada, adăugând faptul că nu consideră că și-a înșelat soțul, având în vedere că ei erau separați.

 „Este o situație pe care o consider personală și care a devenit publică', a declarat Jada Pinkett Smith.

Actrița a negat acuzațiile conform cărora soțul ei știa de aventură și și-ar fi dat acordul. Jada a mărturisit că inițial ea și cântărețul August Alsina au fost prieteni foarte buni în urmă cu patru ani și jumătate, iar relația lor s-a transformat într-una amoroasă atunci când actrița și soțul ei au decis de comun acord să se despartă. 

„Am început o relație de prietenie cu August și am devenit chiar foarte buni prieteni. Totul a început când el avea nevoie de ajutor, iar eu am vrut să îl ajut cu sănătatea lui mintală.'

Will Smith și Jada Pinkett Smith s-au căsătorit pe 31 decembrie 1997 și au împreună doi copii, Jaden și Willow Smith.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare