; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jacqueline Bracamontes

Jacqueline Bracamontes va fi mămică de gemeni

15 November 2012

Cel mai recent număr al revistei Caras' din Mexic îi are pe copertă pe actriţa de telenovele Jacqueline Bracamontes şi pe soţul ei, omul de afaceri Martin Fuentes. Cei doi au un motiv bine întemeiat să apară împreună: Jacqueline (32 de ani) este însărcinată cu gemeni (fată şi băiat) şi va naşte în luna aprilie sau mai a anului viitor.

Ştirea a fost confirmată de Jacqueline, în timp ce prezenta show-ul Vocea Mexicului': Vreau să vă împărtăşesc ceva foarte special. Veţi fi unchi', le-a zis ea juraţilor din cadrul emisiunii.

Când a fost la control cu Jacqueline şi au aflat că vor avea gemeni, lui Martin i-au dat lacrimile. Cei doi îşi doreau de ceva vreme să devină părinţi, însă nu se aşteptau să aibă doi dintr-un foc. Jacqueline şi Martin au împlinit un an de căsătorie pe 1 octombrie.

Pentru că este un împătimit al curselor de maşini şi pentru că a avut numeroase accidente în ultimul an, Jacky l-a rugat pe Martin să fie mai atent de acum înainte şi să nu-şi mai pună viaţa în pericol pentru că vor avea doi copii de crescut.

Jacqueline Bracamontes

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare