; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

C8rahIUUMAEeDDD

Jacqueline Bracamontes, un nou proiect alături de William Levy? Ce declarații a făcut actrița

25 May 2020

Jaqueline Bracamontes și William Levy au format pe micile ecrane cuplul de protagoniști pe care publicul l-a apreciat încă din prima clipă. Acest lucru se întâmpla în urmă cu 11 ani, atunci când cei doi au jucat împreună în telenovela „Sortilegio'. După atâta timp, se pare că este posibil ca Jacqueline și William să joace din nou împreună într-o nouă telenovelă. 

Este vorba de remake-ul telenovelei „Cafea cu parfum de femeie' al cărei protagonist va fi William Levy. Mai mult decât atât, la începutul acestui an actrița a anunțat că revine pe micile ecrane după 3 ani de pauză, într-un proiect produs de Telemundo. 

În cadrul unui scurt interviu pentru emisiunea „Suelta la sopa', Jaqueline a spus că nu ar refuza invitația dacă i s-ar propune să joace în acest nou proiect:

Mi-ar plăcea să am o apariție specială, dacă nu va fi în acest proiect, există și alte propuneri', a dezvăluit Jacky.

Se pare că actrița, devenită cunoscută odată cu participarea în telenovela „Rubi', se va uita la acest remake indiferent dacă va juca în el sau nu:

„Credeți-ma că, dacă nu voi juca, oricum voi sta cu ochii pe televizor pentru a urmări acest proiect', a mai completat ea. 

În cartea sa autobiografică, „La pasarela de mi vida', Jacqueline Bracamontes a dezvăluit că a avut o relație cu William Levy 

„Îmi spusese ‘Nu sunt cu soția mea, suntem despărțiți …’ de aceea ieșeam să vedem ce se întâmplă între noi. Știam că situația lui era complicată, că are un fiu și nu voiam să încep o familie cu o persoană care deja a avut copii, dar a fost multă chimie, ne-am înțeles foarte bine, ne-am distrat foarte bine împreună, ne-am distrat foarte mult “, declara actrița la vremea respectivă.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare