; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jacqueline Bracamontes şi-a scos iubitul în lume

24 May 2010

fiesta bellos Actriţa mexicană, pe care o vedeţi în prezent jucând alături de William Levy în telenovela „Predestinaţi', difuzată de Acasă, a venit împreună cu iubitul ei la petrecerea dată de revista „People en español' în cinstea celor mai frumoase 50 de vedete latino.

 Nu este un făt-frumos al telenovelelor, dar cu siguranţă ar putea fi. Noul iubit al lui Jacqueline Bracamontes, tânărul om de afaceri mexican Martin Fuentes, arată de nota 10. Cei doi s-au îmbrăţişat tandru la petrecerea „People en español' ţinută pe 21 mai la New York, unde Jacky a strălucit într-o rochie bej cu alb creată de designer-ul ei preferat, Nicolás Felizola.

 „Sunt foarte îndrăgostită şi acesta este iubitul meu', a spus Jacqueline la un moment dat.

 La petrecere, s-au mai distrat, printre alţii, foştii membrii ai trupei RBD, Christian Chavez şi Maite Perroni, şi actorii de telenovele Mario Cimarro şi Gaby Espino. Printre vedetele latino-americane desemnate anul acesta drept cele mai frumoase s-au mai numărat (în afară de Jacqueline Bracamontes) Thalia, Fernando Colunga, Belinda şi William Levy. Din păcate, aceştia nu au venit la eveniment.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare