; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

87428850_102650737973146_9069913423637723502_n

Jacqueline Bracamontes se află în autoizolare, departe de soț și de fiicele sale mai mari

23 March 2020

Aflată în Cancun, Mexic (însoțită de cele două gemene ale ei, Emi și Pau, în vârstă de un an), Jacqueline Bracamontes și-a anunțat fanii că va trebui să stea o perioadă în autoizolare.

După această perioadă, Jacky va putea călători la Miami pentru a fi împreună cu soțul ei, Martin Fuentes, și celelalte 3 fetițe ale lor. Nu vom fi toți împreună până nu voi ști dacă am luat virusul sau nu', a zis Jacky pe Instagram. Jacky, pe care o știți din telenovele precum Toantele nu merg în rai' și Rubi' se afla în Mexic pentru filmările unei pelicule, care, din cauza pandemiei, au fost întrerupte. Actrița în vârstă de 40 de ani este nevoită astfel să se întoarcă la Miami, orașul în care locuiește, nu înainte de a sta 14 zile în autoizolare.

Jacqueline Bracamontes își dorea foarte mult ca anul acesta să se reîntoarcă la actorie (după ce ultimii ani s-a dedicat meseriei de prezentatoare și familiei). Ea nu a vrut să joace într-o nouă telenovelă pentru că filmările ar fi durat foarte mult și ar fi ținut-o departe de copii, însă a acceptat rolul într-un film. Din păcate, însă, din cauza pandemiei, și producția în care trebuia să joace a fost amânată. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare