Homepage  / Cinema

Jacob Elordi și Daisy Edgar-Jones și-au prezentat la Toronto filmul „On Swift Horses”. Ce știm până acum despre viitoarea producție

Jacob Elordi și Daisy Edgar-Jones și-au prezentat la Toronto filmul „On Swift Horses”. Ce știm până acum despre viitoarea producție
9

de Andreea Hentea,

Jacob Elordi și Daisy Edgar-Jones sunt protagoniștii noului film „On Swift Horses” (2024). Cu o întreagă distribuție de marcă, acesta a fost prezentat recent la Festival internațional de film de la Toronto (care se desfășoară între 5 și 15 septembrie).

Jacob Elordi și Daisy Edgar-Jones și-au prezentat la Toronto filmul „On Swift Horses”

Povestea regizată de Daniel Minahan („Urzeala tronurilor”, „American Crime Story”) este plasată în America din epoca Eisenhower (anii ’50-’60), o perioadă plină de promisiuni ale politicienilor pentru California și un loc pentru noi începuturi și noi iubiri, scrie deadline.com.

Ecranizare a romanului omonim de debut al lui Shannon Pufahl, „On Swift Horses” este o dramă romantică mai complicată, în care se îmbină jocuri de noroc, accente noir, curse de cai și un triunghi amoros complex. Excelenta distribuție a filmului se luptă să unească plauzibil toate numeroasele ramificații ale intrigii.

Lee (Will Poulter) este un tânăr cumsecade revenit acasă de pe frontul din Coreea, care își începe viața de familie mult-visată alături de soția lui, frumoasa Muriel (Daisy Edgar-Jones). Pentru scurtă vreme totul pare în regulă, până la apariția lui Julius (Jacob Elordi), fratele rătăcitor al lui Lee.

Jacob Elordi la Met Gala, in 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Speranța lui Lee că toți își pot găsi locul și pot avea succes în această lume nouă, în plină schimbare, este spulberată când, fără știrea lui, între Muriel și aventurosul Julius se instalează o atracție de netăgăduit. În plus, tânăra femeie este antrenată de cumnatul ei în pariuri la cursele de cai, iar în curând se implică inclusiv într-o relație afectivă pe care nu o credea posibilă.

Destinele lor se intersectează cu noi personaje, precum Henry (Diego Calve) și Sandra (Sasha Calle), iar povestea se îndreaptă către o evoluție dinamică și surprinzătoare.

Regizorul Daniel Minaha, autor al unor producții nominalizate sau premiate cu Emmy, precum „Halston” sau „Fellow Travelers” și-a ales o distribuție excelentă pentru a relata evoluția afectivă complexă a eroilor săi: talentata Daisy Edgar-Jones (foarte apreciată pentru rolurile de până acum, de la „Oameni normali” la „Acolo unde cântă racii”, „Sub semnul credinței” sau „Tornade”), Will Poulter (nominalizat la Emmy pentru rolurile din multipremiatele seriale „În sevraj” și „Ursul”), Jacob Elordi ( „Euforia”, „Saltburn”, „Priscilla”, „Oh, Canada”) și Diego Calva, actorul descoperit de regizorul Damien Chazelle, care l-a distribuit în ambițiosul „Babylon”.

Deocamdată nu știm dacă filmul „On Swift Horses” va ajunge și în cinematografele din România.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton