Homepage  / Vedete străine

Jacob Elordi a fost anchetat de poliție, după o presupusă altercație cu un producător. De ce este acuzat acum actorul

Jacob Elordi a fost anchetat de poliție, după o presupusă altercație cu un producător. De ce este acuzat acum actorul
9

de Andreea Hentea,

Recent, Jacob Elordi (26 de ani)a fost implicat, în acest weekend, într-o investigație a poliției în Australia natală, după ce ar fi agresat un producător de radio. Unul dintre cei mai lăudați tineri actori ai momentului, acesta lucrează intens, cu regizori celebri, la câteva proiecte atractive.

Conform publicației Daily Telegraph de Australia, Jacob Elordi („Saltburn”, „Priscilla”) se afla la un hotel din suburbiile orașului Sydney când a fost abordat de Joshua Fox, producătorul „The Kyle & Jackie O Show” de la postul local KIIS FM. Conform relatării făcute de Fox în emisiunea sa de luni dimineață, acesta l-a întrebat pe Elordi dacă ar putea avea o parte din apa de baie pentru Jackie O de ziua ei – o referire la o scenă virală din filmul „Saltburn” (difuzat de Prime Video – n.r.). Elordi i-a cerut imediat lui Fox să înceteze să filmeze și să ștergă secvențele pe care le înregistrase deja, iar apoi situația ar fi escaladat, a relatat variety.com.

Jacob ElordiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Am refuzat să fac asta, fiindcă m-am simțit penibil, iar filmarea era singura dovadă a situației”, a spus Fox la emisiunea sa, adăugând: „Și apoi Jacob s-a întors și m-a lipit de perete, iar mâinile lui mi-au înconjurat gâtul”.

Conform unei declarații pentru variety.com, poliția statului New South Wales a declarat că investighează incidentul. „Ofițerii de la comandamentul de poliție din Eastern Beaches investighează incidentul petrecut, în care un bărbat ar fi fost agresat în fața unui hotel din suburbiile de est din Sydney”, se arată într-un comunicat al poliției locale. „Polițiștii au fost anunțați sâmbătă, 3 februarie 2024, în jurul orei 15.30, că un bărbat de 32 de ani ar fi fost agresat de un bărbat de 26 de ani. Bărbatul nu a suferit răni. Anchetele asupra incidentului continuă”.

În ce îl vom mai vedea pe Jacob Elordi

Reprezentanții lui Jacob Elordi nu au răspuns imediat la întrebările adresate de variety.com. Tânărul actor este în prezent în atenție, după ce rolurile sale din „Priscilla” și „Saltburn” au fost lăudate de critici și i-au adus nominalizări la BAFTA și la premiul Rising Star. Printre proiectele sale apropiate se numără colaborarea cu Paul Schrader la drama „Oh, Canada” și cu Guillermo del Toro la horrorul SF „Frankenstein”, în care va juca rolul monstrului.

Elordi a terminat deja filmările la „Oh Canada”, un film dedicat lui Leonard Fife, unul dintre cei șaizeci de mii de americani care au fugit în Canada pentru a evita înrolarea în războiul din Vietnam, din distribuția căruia mai fac parte Uma Thurman, Richard Gere și Michael Imperioli.

Actorul lucrează în prezent la filmul „Frankenstein”, despre un savant care se străduiește să dea de urma monstrului lui Frankenstein (despre care se crede că a murit într-un incendiu cu patruzeci de ani în urmă), pentru a continua experimentele dr. Frankenstein. În film mai joacă Christoph Waltz, Oscar Isaac, Charles Dance și Lars Mikkelsen.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton