; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jackie Chan vrea un musical despre viaţa lui (2)

Jackie Chan vrea un musical despre viaţa lui

18 June 2013

Celebrul actor din Hong Kong (59 de ani) a dezvăluit că lucrează la o adaptare a autobiografiei lui, I Am Jackie Chan', pentru scena de teatru, unde ar urma să fie transpusă într-un… musical!

Potrivit Hollywood Reporter, starul din seria Oră de vârf' plănuieşte să pună pe muzică viaţa lui, începând cu poveşti despre părinţii săi, perioada în care a studiat la Peking Opera School şi ascensiunea lui către statutul de vedetă de filme de acţiune.

Căutăm un regizor pentru musical în acest moment', le-a spus el reporterilor în cadrul unei conferinţe de presă de la New York. Sunt foarte încântat'.

E fan Sunetul muzicii'

Chan a mai dezvăluit că musicalul va fi narat chiar de el şi că va acoperi şi copilăria lui şi încercarea de a ieşi din umbra unui alt mare star asiatic şi expert în arte marţiale, şi anume legendarul Bruce Lee.

Actorul a vorbit în trecut despre pasiunea lui pentru filmele şi piesele de teatru muzicale, dând ca exemplu faimoasa peliculă Sunetul muzicii' (1965, cu Julie Andrews şi Christopher Plummer), care l-a cucerit în copilărie deşi nu ştia engleză pe atunci.

De asemenea, Chan a spus că ar mai vrea să publice o autobiografie. Cartea originală a apărut acum 15 ani, iar cariera mea a fost foarte interesantă de atunci', a explicat el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare