; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jackie Chan şi-a scos fiul din testament! Care-i sunt motivele

09 January 2013

Starul filmelor de arte marţiale a luat o hotărâre şocantă în ceea ce îl priveşte pe fiul său. Recent, Jackie Chan a decis ca Jaycee Chan (30) să fie scos din testament şi să piardă astfel dreptul la averea în valoare de 130 de milioane de dolari a celebrului său tată, scrie National Enquirer.

Mai mult, vedeta în vârstă de 58 de ani a declarat că întreaga lui agoniseală de-o viaţă va fi donată unor organizaţii de binefacere.

“Jackie a muncit mereu, aşa că nu are o relaţie prea bună cu Jaycee. A spus că regretă faptul că nu şi-a înscris fiul în armată atunci când era mai tânăr, pentru că numai aşa şi-ar fi putut contura caracterul şi ar fi putut câştiga experienţă de viaţă”, a spus o sursă apropiată starului.

Jackie Chan s-a însurat cu mama lui Jaycee în 1982. Singurul lor fiu s-a născut în acelaşi an. De-a lungul anilor, băiatul lui Chan a apărut în 20 de filme, dar niciunul nu s-a bucurat de prea mult succes. Cel mai recent proiect al său, “Double Trouble”, a încasat numai 9.000 de dolari.

“Prietenilor săi nu le vine să creadă că Jackie şi-a lăsat familia pe drumuri, dar el este obsedat de muncă şi crede că toată lumea trebuie să pună osul la treabă pentru a trăi. Jaycee a aflat astfel că, dacă nu e capabil să îşi câştige banii, nu îi va risipi pe ai tatălui său”, a mai spus sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare