; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

J. Lo joacă mai bine datorită dificultăţilor din viaţa ei

28 January 2013

Jennifer Lopez crede că problemele întâmpinate de-a lungul vieţii au transformat-o într-o actriţă mai bună, pregătind-o pentru roluri precum cel din thriller-ul Parker', care are premiera la noi pe 1 martie.

J. Lo a trecut prin perioade dificile inclusiv în ultimii ani, când s-a despărţit de soţul Marc Anthony, după şapte ani de căsnicie, şi spune că a folosit durerea pentru a-şi construi personajul.

Cred că acum chiar sunt pregătită să lucrez ca actriţă. Poate pentru că sunt diferită, am trecut prin tot felul de experienţe în ultimul timp', a declarat ea, citată de FemaleFirst.co.uk.

Ca să fii o actriţă mare trebuie să treci prin perioade dificile, pentru a putea simţi şi folosi acea durere', a adăugat ea.

Şi Taylor Hackford, regizorul peliculei în care Lopez joacă alături de Jason Statham şi soţul actriţei Helen Mirren, s-a declarat dărâmat' de talentul ei: Dă-i unui actor sfaturi şi-ţi va oferi în schimb 25% din efortul necesar. Dă-i lui Jennifer sfaturi şi-ţi va da înapoi 100%. Şi Helen a adorat-o în film'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare