; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jk rowling new harry potter stories

J.K. Rowling a făcut anunțul oficial: încă două cărți din seria „Harry Potter” vor fi lansate anul acesta

20 July 2017

Universul „Harry Potter' se extinde. Creatoarea poveștii, J.K. Rowling, a anunțat că va lansa în luna octombrie a acestui an încă două cărți. Acestea vor relata istoria magiei din seria „Harry Potter' și vor fi lansate în cadrul unei expoziții ce va sărbători a 20-a aniversare a seriei.

Expoziția, intitulată “O istorie a magiei”, va fi deschisă în perioada octombrie 2017 – februarie 2018, a anunțat marți editura britanică Bloomsbury.

Prima carte, „Harry Potter: A History of Magic', va explora curriculum-ul Școlii de Vrăjitorie din Hogwarts, școala de vrăjitorie a lui Potter, care include herbologia, astronomia și îngrijirea creaturilor magice. Subiecte mistice, inclusiv despre unicorni, alchimie și vechea vrăjitorie vor fi explorate în cea de-a doua carte: „Harry Potter – A Journey Through A History of Magic'.

Ambele cărți vor include schițe nevăzute și pagini din manuscrisul autoarei, ilustrații de la Jim Kay și artefacte din arhivele aflate în biblioteca britanică.

26 iunie a marcat 20 de ani de la lansarea “Harry Potter și piatra filozofală”, prima dintre cele șapte cărți ale seriei „Harry Potter'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare