; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

J balvin

J Balvin a lansat noul său album, „Vibras”

30 May 2018

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii cântăreţului columbian, care a concertat şi în ţara noastră în urmă cu  patru ani. Acesta a lansat cel de-al cincilea album din cariera sa, „Vibras', pe care se regăsesc cele mai recente hituri ale sale, „Mi gente' (feat. Willy William), „Ambiente',  „Ahora' şi „Machika' (feat. Jeon & Anitta).

 

„Ideea din spatele acestui album şi a titulaturii sale a venit în momentul în care am văzut că „Mi Gente' a creat o punte de legătură între toate audienţele lumii, făcându-mă să doresc să creez mai multe piese ce combină beat-uri şi ritmuri internaţionale cu un accent clasic de reggaetón, la auzul cărora toţi oamenii să poată vibra. Bucuria sentimentului de a vedea lumea cum se conectează prin sunetul culturii noastre nu se poate compara cu nimic', a declarat artistul în vârstă de 33 de ani.

 

José Álvaro Osorio Balvin – cunoscut de catre fani drept J Balvin – se numără printre puţinii artişti latino care au fost premiaţi cu multiple distincţii Latin Grammy, el fiind recunoscut drept „cel mai mare succes pe care l-a cunoscut muzica latino în ultimii ani'. Prin stilul său caracteristic şi albumele precedente (printre ele „La Familia' şi „Energia'), Balvin a reuşit să promoveze stilul reggaetón în toată lumea. De-a lungul carierei, Balvin a colaborat cu nume mari din industria muzicală, printre care Beyoncé, Justin Bieber, Cardi B, Liam Payne, Nicky Jam, Pharrell Williams, Ariana Grande, Major Lazer, Poo Bear, Juanes, Daddy Yankee sau Camila Cabello.

Balvin este preferatul revistelor din America Latină, care, în ultima vreme, s-au înghesuit ca să-l pună pe copertă. Cântăreţul se află în prezent în topurile radiourilor de la noi cu piesa „X (EQUIS)' (feat. Nicky Jam):

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare