; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Izabela Neacşu şi Dan Bordeianu

Izabela Neacşu şi Dan Bordeianu s-au calificat la “Academia lui Horia”

26 July 2013

Ieri seară, o altă echipă s-a calificat în finala „Academiei lui Horia'. Câştigătoarea, Izabela Neacşu, care a făcut echipă cu Dan Bordeianu, a recunoscut că s-a lăsat copleşită de emoţii.

Colaborarea mea cu Dan Bordeianu a fost una foarte bună, principalul nostru atu fiind «priceperea» amândurora, care s-a dovedit a fi şi punct slab în acelaşi timp. Asta deoarece fiecare avea viziunea lui despre ceea ce urma să gătim şi fiecare dorea ca ideea lui să fie urmată', povesteşte Izabela.

Concurenta a spus că “cel mai dificil moment din concurs a fost proba a treia, când m-am lăsat copleşită de emoţii şi m-am pierdut complet. Însă Dan a preluat conducerea şi am mers mai departe”.

Adevărata vedetă a ediţiei a fost însă Claudiu Bleonţ, care a reuşit să-l surprindă plăcut pe maestru.

„Echipa câştigătoare mi-a plăcut de la început până la sfârşit, dar Izabela şi Dan au avut de furcă cu Echipa Roşie care, cu un Claudiu Bleonţ în formă, aproape că le-a suflat biletul de semifinală', spune Horia.

„Trebuie să recunosc că, după cum îl văzusem pe Claudiu gătind în trecut, am crezut că toate preparatele le vor ieşi harcea-parcea. Dar nu! Nu a fost aşa, ci dimpotrivă, Echipa Roşie s-a descurcat admirabil, şi doar sclipirea lui Dan Bordeianu a reuşit să le «fure» accesul în semifinală'.

Pe 1 august, la Academia lui Horia' intră în competiţie Echipa Roşie' – Florin Fildan şi Robert Târnăveanu, Echipa Albastră' – Răducu Roberto Alexandru şi Marius Ciprian Pop, şi Echipa Portocalie' – Cristian Cheluţă şi Văru Săndel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare