; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ivana Mladenovic

Ivana Mladenovic, invitată la „Poezie și delicatețuri” cu Mircea Dinescu

15 May 2021

Mircea Dinescu are o invitată specială, duminică, de la ora 14:00, la emisiunea 'Poezie și delicatețuri' de pe Prima TV, pe regizoarea Ivana Mladenovic.

Cine este Ivana Mladenovic

Ivana Mladenovic face parte din noul val de regizori, premiată la mai multe festivaluri de film și vine la o discuție liberă cu poetul Mircea Dinescu. Vom afla cum de s-a stabilit în România, ce înseamnă să fii regizor și mai multe despre noul ei film Ivana cea groaznică', în care joacă și fiul lui Mircea Dinescu, Andrei. Delicatețurile pregătite de Mircea Dinescu sunt atât cele culinare cât și poetice, totul într-o atmosferă creată de profesorul Nelu Greblă care a interpretat, la acordeon, mai multe cântece sârbești.  

În fiecare duminică, Poezie și delicatețuri oferă o bună ocazie telespectatorului să intre într-o lume în care poezia este în orice, de la un pahar de vin până la povestea de viață a invitaților, iar rețetele culinare sunt abordate simplu, fără pretenții, cu un aer ironic, adăugat de poetul Mircea Dinescu. Totul presărat cu muzică lăutărească adusă de ultimii lăutari care mai există în România, o mostră de autenticitate pe care Mircea Dinescu o aduce în fața telespectatorilor Prima TV.

Duminică, 16 mai, Mircea Dinescu așteaptă telespectatorii la Prima TV cu o emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicatețurile nu vor fi numai din cele culinare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare