; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana Brenda Contreras y Ivan Sanchez

Telenoveliştii Ivan Sanchez şi Ana Brenda Contreras se iubesc prin tufişuri

09 February 2016

Zvonurile că Ivan Sanchez (41 de ani) şi Ana Brenda Contreras (29 de ani) ar fi împreună au apărut încă din 2014, de pe vremea când jucau împreună în „Dragoste şi ură' (în original „Lo imperdonable'), însă cei doi au susţinut mereu că sunt doar prieteni. Mai ales că Ivan este căsătorit cu Elia Galera (42 de ani), o actriţă spaniolă, mama celor două fetiţe ale sale. Ce-i drept, nevasta a rămas în Spania, iar de când Ivan s-a mutat în Mexic, ca să joace în telenovele, căsnicia lor a început să scârţie, femeile roind în jurul său. Aşa că nu-i de mirare că frumoasa Ana Brenda l-a prins în mrejele sale.

Ana Brenda Contreras y Ivan Sanchez

Conform tvnotas.com.mx, paparazzi i-au surprins pe cei Ivan Sanchez şi Ana Brenda sărutându-se de mama focului într-un resort din Oaxaca, Mexic, unde au vrut să petreacă câteva zile romantice departe de ochii curioşilor. Atât de mare ar fi fost pasiunea, încât cei doi, spun ziariştii de la tvnotas.com.mx, ar fi făcut amor şi în natură, nu departe de locul unde erau cazaţi.

ivan in natura

„Mai de mult, Ivan a avut nişte filmări în această zonă, şi-a plăcut foarte mult că este izolată. El credea că nimeni nu o să-i vadă, dar s-au înşelat', a zis un apropiat al actorului.

Pierdută în braţele lui Ivan, Ana Brenda a uitat de faptul că fostul ei soţ, toreadorul Alejandro Amaya, urmează să se căsătorească cu cea care îi va dărui un copil, modelul Barbara Coppel.

Puteți citi și:

Prima va difuza telenovela Dragoste şi ură', cu Ana Brenda şi Ivan Sanchez

Protagoniștii din „Dragoste şi ură' au filmat scene fierbinţi în Cancun

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare