; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_Garantat 100 cu Ivan Patzaichin_DSC6817

Ivan Patzaichin este invitatul lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%”

27 May 2016

„Eu nu am început aproape niciodată cu dreptul', spune campionul. O discuţie despre sport şi performaţă, dar şi despre Delta Dunării, la Garantat 100% din 29 mai. Ediţia realizată de Cătălin Ştefănescu se vede la TVR 1 şi TVR+ de la ora 23.00.

[Not a valid template]

Multiplu campion mondial şi olimpic. Născut şi crescut în Delta Dunării. Un adevărat „brand de ţară' – Ivan Patzaichin este invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100% de duminică, 29 mai. Ediţia poate fi vizionată de la 23.00, la TVR 1 şi TVR+, iar la miezul nopţii, la TVR HD.

„Cu Ivan Patzaichin vorbim despre condiţia sportivului din România la această oră. Despre vechiul model mental al unui sportiv de până în 1989, despre sport şi rezultate la competiţii internaţionale folosite ca vehicule de propagandă, dar şi despre modificările profunde care au urmat după 1990.
Ivan povesteşte, dând exemple concrete, care e diferenţa între felul de a vedea lucrurile, mentalitatea unor sportivi din nordul Europei şi aceea a unora dintre sportivii noştri', ne-a spus Cătălin Ştefănescu. Totodată, Ivan Patzaichin îşi aminteşte cum îşi făcea de unul singur tacticile de concurs, cum se antrena singur pe ascuns, dar şi cum se motiva pentru a câştiga.

O parte consistentă a emisiunii este rezervată discuţiei despre Delta Dunării şi despre starea disperată a acestui spaţiu care se degradează cu fiecare clipă, care „trece' fără luarea unor măsuri de amploare, în spiritul unei viziuni de salvare a acelei valori inestimabile.

Întâlnirea cu un mare campion al românilor are loc la Garantat 100% de duminică, 28 mai. De la 23.00, la TVR 1 şi TVR+, iar de la 00.00, la TVR HD.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare