; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_290115_HK 2_0198

Ivan Patzaichin, Ana Maria Brânză și Alina Dumitru vin la ”Hells Kitchen”

30 March 2015

Luni seară, conurenții de la 'Hells Kitchen – Iadul bucătarilor' sunt față în față cu performanța. Un service pentru unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați campioni ai României la gimnastică, scrimă, K1, gimnastică artistică, judo, kaiac-canoe îi obligă pe concurenți să fie ei înșiși campioni în bucătărie.

[Not a valid template]

Un meniu nou, impus de chef Florin Dumitrescu, dar și multe comenzi pentru sportivii sosiți în restaurant îi vor ține pe bucătari ca pe jar. Așa se face că în restaurant își vor face apariția Ivan Patzaichin împreună cu soția, Alina Dumitru, Ana Maria Brânză, Corina Ungureanu, echipa de scrimă a României, dar și foarte mulți alți sportivi, luptători K 1 sau poloiști și familiile lor.

Tot în ediția de astăzi, 'Hells Kitchen – Iadul bucătarilor' aduce și o probă inedită: roata cu ingrediente. Pe scurt, concurenții trebuie să învârtă o roată a norocului și, în funcție de litera la care se oprește aceasta, să numească un ingredient.

Provocarea cea mai mare va fi însă faptul că ei trebuie să gătească cu absolut toate ingredientele numite de fiecare membru al echipei din care face parte. Bucătarii se vor trezi în fața unor ingrediente care aparent nu au nicio legătură între ele, dar pe care trebuie să le combine astfel încât să obțină farfurii gustoase și arătoase. Cum să combini ghimbir, șofran, țelină cu nuncă, năut sau ienibahar și totul să fie pe placul celor trei jurați, veți afla luni seară de la 20.30.

Aceeași ediție va aduce pentru concurenții care se descurcă cel mai bine în bucătărie și o recompensă mult așteptată: o ieșire în club și un concert semnat Muneer.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare