Homepage  / Televiziune

Iustina, surpriză pentru Cornel în finala Insula iubirii 2024. „A fost un șoc când am văzut”. Cum este relația lor acum

Iustina, surpriză pentru Cornel în finala Insula iubirii 2024. „A fost un șoc când am văzut”. Cum este relația lor acum
17

de Roxana Mirea,

Cornel și Iustina au fost puși față în față, în marea finală Insula iubirii, sezonul 8, difuzată miercuri, 28 august 2024. Amândoi au fost emoționați de reîntâlnire, iar finalul a luat prin surprindere pe toată lumea. Iustina i-a făcut un cadou inedit lui Cornel de ziua lui, iar el a admis că se simte din nou fericit. Iată ce s-a întâmplat după ce au ajuns în România și cum este acum relația lor.  

Iustina, surpriză neașteptată pentru Cornel, în finala Insula iubirii 

Iustina și Cornel au fost copleșiți de emoții atunci când s-au revăzut în finala Insula iubirii, sezonul 8. Cei doi s-au îmbrățișat, iar mai apoi au început să discute despre experiența lor din Thailanda. Situația a luat o întorsătură neașteptată atunci când tânăra a vizionat imaginile cu ea de la petreceri. 

Iustina nu se aștepta ca imaginile cu ea să fie așa de grave. Fiind într-o stare de ebrietate avansată la acel moment, nu își mai amintea ce făcuse cu adevărat. Atunci ea a înțeles de ce Cornel a fost atât de afectat. Aceasta s-a simțit rușinată de tot ce a făcut în Thailanda. Iustina a regretat și apropierea de ispita Teo, potrivit a1.ro.

Nu mă pot uita la așa ceva! Nu vreau să văd!”, a spus Iustina. 

După discuția pe care au avut-o despre parcursul lor în Thailanda, Iustina a ținut să-i facă o surpriză partenerului său cu ocazia zilei de naștere. Ea i-a înmânat un test de sarcină pozitiv și l-a anunțat că va fi tată pentru a cincea oară.   

„Întoarce-te puțin! Nu știu dacă ești pregătit pentru asta, nici eu nu sunt! Astăzi am aflat! Pentru mine a fost un șoc când am văzut”, i-a spus Iustina. 

Ce e ăsta? E pozitiv?”, a fost reacția lui Cornel, vizibil uluit. 

Cornel a izbucnit în lacrimi de fericire atunci când a aflat marea veste.  

„În sfârșit sunt și eu fericit, din nou! Sunt foarte bine!”, a mai zis Cornel cu zâmbetul pe buze. 

Iustina, surpriză neașteptată pentru Cornel, în finala Insula iubirii  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Iustina și Cornel s-au căsătorit și vor avea o fetiță 

Iustina și Cornel au plecat împreună de la Insula iubirii și s-au iertat reciproc pentru tot ce au făcut în Thailanda.  

Am puterea să o iert pentru că o iubesc enorm. Testul de sarcină a fost doar cireașa de pe tort, la final”, a mai dezvăluit Cornel. 

În prezent, Cornel și Iustina sunt căsătoriți și își așteaptă cu nerăbdare fetița. Cei doi au aflat că vor avea o fiică după ce au revenit în România. De asemenea, nunta lor a avut loc în iunie 2024. 

„Sunt fericit că am participat la Insula iubirii pentru că mi-am depășit anumite limite, anumite frici pe care le aveam unul față de altul”, a spus Cornel, după Insula iubirii. 

„Parcă trăiesc un vis. Nici acum nu-mi vine să cred. Sunt în luna a cincea, dar nici acum nu-mi vine să cred că sunt însărcinată. Nu-mi vine să cred că voi fi mamă. Ce a fost pe Insulă a rămas acolo. Nu mă mai interesează. Plus că la noi experiența s-a terminat cu happy end, cu bebele și cred că a venit chiar atunci când aveam nevoie”, a spus Iustina. 

Sursa foto: captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton