Homepage  / Televiziune

Iustina s-a dezlănțuit, la Insula iubirii 2024. Imaginile incendiare de-abia au putut fi difuzate la TV. „E prea mult. A depășit o limită”

Iustina s-a dezlănțuit, la Insula iubirii 2024. Imaginile incendiare de-abia au putut fi difuzate la TV. „E prea mult. A depășit o limită”
15

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Insula iubirii a fost difuzată marți, 6 august 2024, la Antena 1, iar Iustina s-a dezlănțuit într-un mare fel. După ce s-a despărțit de Cornel, aceasta nu a mai ținut cont de nimic. Și-a înnecat amarul în alcool, a dansat lasciv împreună cu ispitele masculine, iar imaginile de-abia au putut să fie difuzate la televizor.  

Iustina i-a trimis inelul lui Cornel, la Insula iubirii– 6 august 2024 

Marți, 6 august 2024, Iustina i-a trimis inelul de logodnă lui Cornel printr-un mesager special, la Insula iubirii. După ce s-a despărțit de Cornel, ea a pus inelul într-un săculeț, care a fost dus pe insula băieților cu ajutorul unei drone. Cornel a recunoscut imediat bijuteria.

„Nu mai era el, se înnegrise, era un norișor negru, tuna, fulgera”, a remarcat ipsita Lala. 

Era fiert. Terminat. O veste destul de urâtă, dar nu se face așa. Iustina este o persoană slabă, care nu are încerede în ea. Și nu are răbdare, iar cine nu are răbdare, e un om pierdut”, a spus și Andrei, potrivit a1.ro. 

Am primit ce era al meu înapoi. Mă așteptam. Știam că se va întâmpla asta”, a spus Cornel după ce a primit inelul de logodnă de la Iustina. 

Iustina s-a dezlănțuit la Insula iubirii – 6 august 2024 

Ei bine, după ce i-a trimis inelul lui Cornel și s-a despărțit de el în mod oficial, Iustina s-a dezlănțuit într-un mare fel. Fata a cântat și a dansat pe rând cu toți băieții și nu a mai ținut cont că este filmată. În plus, Iustina a avut o serie de accidente vestimentare, iar ispitele și colegele ei au văzut-o în toată splendoarea.

„În momentele în care se distează, ea cam uită de tot. Uită de tot și se descarcă și nu prea mai ține cont de foarte multe lucruri”, a spus ispita Teo. 

Iustina s-a dezlănțuit la Insula iubirii – 6 august 2024  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Corny Horny, uită-te bine! Cornele, uite ce ai pierdut! În viața ta așa prințesă nu mai găsești, băiatul meu. Cornele, doar la televiozor mai vezi asta. Rămai iubirea vieții mele, dar nu o să mai fim împreună niciodată”, i-a tot transmis Iustina la cameră lui Cornel, în timp ce dansa lasciv. 

Când a văzut că întrece măsura, Cristina a mers și a luat-o pe Iustina din mijlocul petrecerii.  

Hai, să mergem la somn. (…) Am îmbrăcat-o în pijamale și am ținut-o la mine în pat în seara respectivă. Când scapă situația de sub control și când un om este aflat la durere, nu se mai stăpânește pe cât ar trebui. A exagerat puțin în ideea că strică imaginea, văzând-o cei de acasă, dar ea nu a făcut nimic greșit. A încercat să se distreze și să se detașeze de problemele ei”, a spus Cristina.  

E prea mult. A depășit o limită. A venit Cristina, a luat-o și a dus-o la somn pentru că se ducea spre penibil și toată lumea a văzut chestia asta. Cumva, era prea mult și doream să nu se facă de râs și s-o ia de acolo și s-o ducă la culcare”, a spus și Maria.

Sursa Foto: captură de ecran  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton