Homepage  / Televiziune

Iustina, modul surprinzător în care se desparte de Cornel, la Insula iubirii 2024. „Ii cer scuze că am făcut-o să sufere!”

Iustina, modul surprinzător în care se desparte de Cornel, la Insula iubirii 2024. „Ii cer scuze că am făcut-o să sufere!”
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Insula iubirii este difuzată marți, 6 august 2024, la Antena 1, iar Cornel va trece prin emoții puternice. Printr-un mesager special, Iustina îi va trimite inelul de logodnă. Acesta va fi un mesaj clar pentru Cornel că iubita lui s-a despățit de el, și aveau nunta planificată. 

Cornel a aflat că Iustina s-a despărțit de el, la Insula iubirii 2024 

Un bonfire special, generat de aprinderea, pentru prima oară în vila băieţilor, a flăcării ispitei, a scos la iveală emoţii puternice şi i-a purtat pe participanţii la cel mai dur test de fidelitate prin tot felul de stări. De emoţii mari au avut parte şi fetele cărora, deşi credeau că le-au văzut pe toate, insula le-a dovedit din nou cât poate fi de surprinzătoare. 24 de ore departe de vila Escape, în compania lui Alin, i-au revenit aseară Iustinei, imediat după ce aceasta a tras o concluzie irevocabilă cu privire la relaţia ei. Diseară, de la 20.30, la Antena 1, evenimente neprevăzute vor creşte dramatic adrenalina participanţilor, când un mesager surpriză va ateriza pe Insula Iubirii pentru a ajuta, într-o manieră inedită, la încheierea relaţiei.  

De emoţii puternice a avut parte aseară Cornel, atunci când a primit, prin intermediul unui video vestea că Iustina, femeia cu care trebuia să se căsătorească peste doar câteva luni, nu vrea să mai aibă de-a face cu el. „Sunt fericit că e doar atât, că nu e ceva din partea ei. Ştiam că dacă va vedea asta, va proceda aşa!”, a mărturisit el la testimonial, după ce a aflat că Iustina a văzut imaginile cu el şi Loredana în mare.  

„O să trecem şi peste asta! Ii cer scuze că am făcut-o să sufere!”, a mai continuat el, fără să prevadă nicio clipă nimic din ceea ce urma să se întâmple.  

De partea cealaltă, Iustina a avut o şansă unică la Insula Iubirii: mai exact 24 de ore departe de vilă, la un date special alături de Alin, care să îi dea ocazia să cântărească mai bine situaţia şi să îşi reevalueze decizia dură pe care a luat-o încă de când a văzut imaginile.  

Cornel a aflat că Iustina s-a despărțit de el, la Insula iubirii 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Imagini fierbinţi cu băieţii au dus la decizii în lanţ pe insula fetelor. Nu doar Iustina a fost în stare de şoc după ipostazele controversate în care şi-a vazut iubitul, ci şi Simona, încă de la prima ei ceremonie a focului. „A picat testul. Dar nu vreau să îi spun că sunt o femeie liberă, ca să văd cât de mult poate să decadă!”. Cristina a clacat şi ea, când a văzut cât de departe a ajuns Andrei cu Diandra.  

Iusta îi trimite inelul lui Cornel, la Insula iubirii – 6 august 2024 

În seara aceasta, testul devine din ce în ce mai imprevizibil de la o clipă la alta. Un mesager-surpriză va ateriza pe Insula Iubirii, stârnind o furtună emoţională şi ajutând-o pe Iustina să realizeze ceea ce şi-a dorit încă din urmă cu câteva zile.  

Aceste este curierul de aici, de pe Insula Iubirii, care va duce în scurt timp inelul în Twin Villa!”, le-a dezvăluit Radu Vâlcan participanţilor din Escape Villa.  

„Decizia a rămas aceeaşi. Simt să fac acest lucru şi îl voi face!”, a spus şi Iustina. Cum va reacţiona Cornel, mai ales că încă de la casting, cei doi au dezvăluit că au planuri mari la revenirea în ţară – au nunta deja programată, ba chiar și rochia de mireasă achiziţionată, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, de la 20.30, la Antena 1. 

Sursa foto: Caprtură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton