Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Iustina Loghin de la Insula iubirii 2024 pe vremea când nu avea operații estetice. Era blondă, cu părul scurt

Cum arăta Iustina Loghin de la Insula iubirii 2024 pe vremea când nu avea operații estetice. Era blondă, cu părul scurt
15

de Roxana Mirea,

Iustina Loghin a reușit să iasă în evidență încă din prima ediție a emisiunii „Insula iubirii”, sezonul 8. A atras atenția prin fizicul de invidiat, dar și prin atitudinea ei. Iustina este conștientă de calitățile sale fizice, dar iată cum arăta înainte, pe vremea când nu avea silicoane și era blondă, cu părul tuns scurt.  

Cum arăta Iustina Loghin de la Insula iubirii 2024, când nu avea silicoane

Iustina Loghin a venit la Insula iubirii 2024, sezonul 8, pentru a testa relația de iubire pe care o are cu Cornel Luchian. Între cei doi există o diferență de 12 ani, însă acesta nu a fost un impediment. Când s-au cunoscut, Cornel era căsătorit, dar relaţia nu mai funcţiona, ȋn ciuda celor patru copii ai cuplului. Ea este foarte geloasă, iar el i-a și dat motive ca să fie așa.   

Acesta spune că își recunoaște greșelile din trecut și nu a ascuns faptul că a vorbit cu o fostă iubită.   

Cea mai mare greșeală pot să o spun, pentru că mi-o asum. Am vorbit la telefon cu altcineva. O fostă iubită. Eu am sunat-o. Pur și simplu cred că eram curios să știu ce mai face. A fost un moment de slăbiciune, așa îl numesc eu”, a mărturisit Cornel în fața lui Radu Vâlcan. 

Iustina a atras atenția fanilor emisiunii încă din prima ediție. Este o femeie frumoasă, iar ea este conștientă de acest lucru și nu ezită să îi reamintească mereu lui Cornel că o poate pierde dacă o părăsește pentru o ispită. În plus, nici sinceritatea ei ieșită din comun nu a rămas neobservată. În timp ce unele femei nu vor să admită că are operații estetice, Iustina se laudă cu acest aspect. În plus, ea nu a ezitat să spună că operațiile estetice pe care le are sunt cadou de la iubitul ei Cornel.  

Iustina este foarte activă și pe rețelele sociale, acolo unde încă mai are imagini cu ea din perioada în care era blondă, tunsă scurt și fără operații estetice. În galeria foto, găsiți imagini cu Iustina de la Insula iubirii 2024 de acum câțiva ani buni, în perioada în care nu avea silicoane. 

Cum arăta Iustina Loghin de la Insula iubirii 2024, când nu avea silicoane (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Iustina şi Cornel riscă tot la Insula iubirii 2024 

Cinci noi cupluri îndrăgostite, curajoase şi puternice, gata să rişte totul, îşi vor lăsa în urmă viaţa împreună pentru a afla răspunsul la marea întrebare: „Ar trebui să fie împreună sau există altcineva mai bun?”. Convinşi că „Insula Iubirii” le va oferi exact răspunsul pe care şi-l doresc, Iustina şi Cornel au plecat în Thailanda chiar după ce au stabilit data nunţii, au ales localul, ba chiar şi rochia de mireasă.  

Iustina şi Cornel îşi consumă povestea de iubire la foc intens. Cei doi şi-au făcut deja primele jurăminte, după un an de relaţie şi au planuri serioase împreună. Dar înainte de a face pasul cel mare, au nevoie de testul Insulei. „Am stabilit data nunţii! Am dat avans pentru toate! Cea mai minunată zi din viaţa mea va fi ziua nunţii mele!”, a dezvăluit Iustina la castingul pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, acolo unde cei doi parteneri şi-au spus povestea vieţii lor şi au oferit detalii despre cererea în căsătorie.  

Cam după cinci luni m-a cerut. Eram în maşină, inelul era pe bancheta din spate, eu am vrut să iau ceva de acolo şi l-am găsit. El mi-a spus să nu deschid, că e pentru cineva drag. Primul meu gând a fost: „Oare are pe cineva mai drag decât mine?!””, a dezvăluit Iustina, in vreme ce Cornel a completat: „A trebuit să mă opresc să o cer în căsătortie în momentul ăla, în maşină, pentru că a nu a mai avut răbdare! Şi da, Insula Iubirii reprezintă testul suprem, după asta putem să facem nuntă şi copii!”.

Rămâne de văzut dacă Iustina și Cornel vor trece testul insulei.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton