Homepage  / Vedete româneşti

Iustina de la „Insula Iubirii” este însărcinată. Soția lui Cornel, surprinsă pe litoralul românesc. Primele imagini cu burtica de gravidă

Iustina de la „Insula Iubirii” este însărcinată. Soția lui Cornel, surprinsă pe litoralul românesc. Primele imagini cu burtica de gravidă
13

de Cristina Țapu,

Emisiunea „Insula Iubirii” s-a transformat într-un adevărat fenomen național, iar show-ul de la Antena 1 este urmărit de milioane de români. Unii dintre concurenți și-au spus adio după încheierea filmărilor, în timp ce unii și-au consolidat relația și au trecut la nivelul următor în relație, acesta fiind și cazul Iustinei și al lui Cornel.

Iustina de la „Insula Iubirii” este însărcinată

Atunci când Cornel și Iustina au sosit în Thailanda, cei doi se pregăteau de nuntă, iar Iustina voia să se convingă că viitorul ei soț poate rezista tentațiilor. Iustina a povestit atunci că bărbatul ceda ușor ispitelor și îi fusese infidel în trecut. Ajunși pe „Insula Iubirii”, atât Cornel, cât și Iustina s-au apropiat de ispite, au dansat lasciv cu acestea și au făcut gesturi care ar fi putut fi interpretate greșit de către partener.

Cu toate acestea, Iustina și Cornel au lăsat în urmă toate neînțelegerile și au ajung în fața altarului. În luna iunie cei doi au devenit oficial soț și soție și se pare că Iustina este deja însărcinată. Concurenta își ascunde burtica de gravidă pe rețelele de socializare întrucât trebuie să respecte contractul semnat cu Antena 1. Cu toate acestea, concurenta a fost surprinsă la mare de către paparazzii Wowbiz, iar sarcina este evidentă.

IustinaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cu toate acestea, ea a fost surprinsă de paparazzi la mare, alături de Cornel și de copiii pe care bărbatul îi are din fosta relație. Sarcina Iustinei este destul de avansată, așadar burtica de gravidă este vizibilă cu ușurință. Cornel și Iustina s-au relaxat la malul mării și s-au protejat de razele puternice ale soarelui, folosind umbrele. Ambii au fost foarte grijulii și nu și-au dezlipit privirea de la cei patru copii (din primul mariaj al lui Cornel) care s-au jucat pe plajă, conform Wowbiz.

Iustina a primit cadouri costisitoare de la Cornel

Convinşi că „Insula Iubirii” le va oferi exact răspunsul pe care şi-l doresc, Iustina şi Cornel au plecat în Thailanda chiar după ce au stabilit data nunţii, au ales localul, ba chiar şi rochia de mireasă.  

Iustina şi Cornel îşi consumă povestea de iubire la foc intens. Cei doi şi-au făcut primele jurăminte, după un an de relaţie, iar Cornel nu a stat prea mult pe gânduri și a cerut-o în căsătorie pe femeia care este cu peste un deceniu mai tânără decât el. După încheierea filmărilor, Iustina și Cornel au devenit oficial soț și soție, în luna iunie, iar concurenta este însărcinată. Așadar, curând Cornel va fi tatăl a cinci copii, proveniți din două relații diferite.

Diferența de vârstă nu contează prea mult pentru cei doi. De altfel, Iustina mărturisea, în cadrul testimonialelor, faptul că bărbatul a cucerit-o prin atitudinea pe care a avut-o față ea, dar și prin darurile consistente pe care i le-a făcut. Cornel a plătit pentru operațiile estetice ale Iustinei, i-a cumpărat bijuterii scumpe și a plătit aproximativ 4.000 de euro pentru inelul de logodnă, conform informațiilor oferite de către Iustina.

Cornel, deranjat de faptul că acțiunile sale de la Insula Iubirii sunt comentate la podcastul „FIERTZI PE INSULĂ”

Speak și Florin Ristei realizează pe YouTube podcastul „FIERTZI PE INSULĂ”, un podcast în care comentează fiecare episod de la „Insula iubirii”. Podcastul se bucură de un real succes, iar cei doi cântăreți nu ezită să spună ceea ce gândesc cu adevărat despre ispite și cupluri. Unul dintre cei care s-au simțit lezați de comentariile lor a fost Cornel. Acesta a fost deranjat să vadă cum Speak și Florin Ristei comentează și râd pe seama a ceea ce a făcut el la „Insula iubirii”.  

Ei o iau: Bă, n-am nimic personal cu ăla. N-ai nimic personal cu niciunul, dar râzi de toți și iei la mișto pe toată lumea. Eu cred că să comentezi ceva nu înseamnă decât să iei la mișto și să râzi de cineva. Să comentezi ceva înseamnă să spui lucruri frumoase despre cineva și cumva, nu să râzi, să iei la mișto și tu să nu faci nimic. Ei, ca coprezentatori ce sunt ei acolo, nu fac nimic, nu aduc nimic în emisiunea aia. Li se oferă totul pe tavă și, practic, își bat joc de material și de toate lucrurile. Simplu, asta e părerea mea despre ei. Mi-aș dori să văd că fac ceva. Nu ceea ce li se oferă. Pentru că li se oferă mult și nu fac nimic. Simplu!”, a transmis Cornel, pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Captură Video – Antena 1 – Wowbiz

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton