; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finala iumor 2017

„iUmor” și-a desemnat câștigătorul sezonului 3. Cine a luat premiul de 20.000 de euro

22 May 2017

Marea finală „iUmor', care a fost difuzată de Antena 1 duminică, 21 mai, de la ora 20:30, i-a adus pe scenă pe cei 10 finaliști, cu numere noi: Coco Marinescu, Ioan Stan, Trupa Comedy Zebra Show, Cristi Priză, Dima Cubreacov, Doina Teodoru, Mikael Szanyiel, Albert Cremene, Ioana Roman și Bogdan Zloteanu.

La finalul ediției, Doina Teodoru a fost cea care a câștigat marele premiu de 20.000 de euro.

Mă bucur foarte mult! Nu mă așteptam, am avut mari emoții aseară când mă uitam la televizor, așteptând votul publicului! Sunt foarte încântată,  mai ales că este pentru prima oară când particip la un concurs de anvergura acesta. De fapt, vă spun sincer, este și prima oară când câștig ceva', a declarat Doina Teodoru.

Jurații au fost și mai exigenți ca de obicei și au avut așteptări mari, mai ales pentru că s-au raportat la primele apariții ale concurenților în audiții atunci când au privit numerele pe care aceștia le-au pregătit pentru finală.

După audiții am rămas cu senzația că sunt foarte puțini concurenți buni pentru câți nebuni au venit sau cu o impresie foarte greșită despre ce se întâmplă pe scena iUmor. Dar, de fapt, ne trebuie un singur om, cu un număr extraordinar, care să vă facă să simțiți că nu v-ați uitat degeaba la un sezon întreg', spune Cheloo.

Făcând o comparație cu sezoanele trecute, Mihai Bendeac declară că totuși acest sezon i se pare mai puțin ciudat ca cel de-al doilea, dar cu siguranță mult mai intens ca primul.

Eu am fost mult mai nervos acum, în fața concurenților din sezonul al treilea'.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare