Homepage  / Televiziune

iUmor, ediție specială la Antena 1 de Paște. Radu Pietreanu, invitat în Gala România, ești Campioană!. „Sunt mândru că sunt român”

iUmor, ediție specială la Antena 1 de Paște. Radu Pietreanu, invitat în Gala România, ești Campioană!. „Sunt mândru că sunt român”
5

de Andra Stana,

În prima zi de sărbătoare, gala iUmor de Paște, difuzată duminică, pe Antena 1 va fi una pe măsură. Duminica aceasta, telespectatorii vor urmări o ediție cu totul specială a emisiunii, în cadrul căreia mai multe vedete autohtone au prezentat nominalizările pentru cele mai inedite categorii.

iUmor, ediție specială la Antena 1 de Paște – 5 mai 2024

În cadrul Galei România, ești Campioană!, pentru decernarea premiilor la categoria „Pâine și sare”, cu nominalizările „Cea mai mare pâine coaptă vreodată”, „Cele mai multe mâncăruri tradiționale, sărate în mod intenționat”, „Degustare de vin în orb” și „Cele mai multe cazuri de indigestie de sărbători, din lume”, invitat special este Radu Pietreanu, care a venit pe scena iUmor cu un super moment, reușind, și de această dată, să-i facă pe cei prezenți să râdă cu gura până la urechi.

Radu_Pietreanu_iUmor_5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

La întrebarea „La ce este România campioană, Radu a răspuns, clar și la obiect, în stilul caracteristic: „România este campioană la sport, dacă întoarcem clasamentul, la săritura în lățime și la căzătura în lungime!“, s-a amuzat artistul. „Sunt mândru că sunt român, pentru că România este, în sfârșit, campioană, în Europa, la… băutură!”, a continuat el, iar ce a urmat a fost un adevărat spectacol.

Ce momente au pregătit invitații, care sunt categoriile acestei ediții speciale iUmor, cine sunt nominalizații și cum au reacționat câștigătorii, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton