; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IUmor 1

„iUmor” debutează duminică, de la 20.00, la Antena 1

01 April 2016

Începând de duminică, de la 20.00, la Antena 1, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sau cel mai „nebun' juriu de televiziune, aşa cum s-au autointitulat ei, caută cel mai amuzant român în emisiunea „iUmor'.

iUmor 1

Premiul pus în joc de către Antena 1, de 20 000 de euro, i-a tentat pe mulţi, astfel că cei trei juraţi au avut parte de zile pline până acum la filmări. Aşa cum era de aşteptat, personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei, toate laolaltă au stârnit tot felul de reacţii, iar de aici şi până la controverse a mai fost doar un pas. De la hohote de râs, la încrâncenare sau chiar nervi, de la părăsirea mesei juriului până la ameninţări de-a dreptul, de toate au trăit cei trei juraţi în perioada preselecţiilor.

iUmor 2

Prima ediţie a emisiunii aduce în faţa juriului o mulţime de momente cu umor. Magie, acrobaţii spectaculoase, muzică reinterpretată în variante inedite, coregrafii excepţionale, parodii sau stand-up sunt doar câteva dintre domeniile de care concurenţii s-au ajutat pentru a le demonstra juraţilor, dar şi întregii ţări că merită titlul de cel mai amuzant român.

„M-a surprins să descopăr că românii sunt mai hazlii decât par. Cumva ştiam asta, dar acum, că au trecut prin faţa mea peste 120 de participanţi, mi-am dat seama că avem cu ce, de ce şi cu cine râde în ţara asta!', a transmis Delia.

iUmor 3

Cheloo, în schimb, a fost surprins de curajul participanţilor: „Cred că îţi trebuie mult curaj ca să faci umor şi să aştepţi la fiecare secundă să radă unii lângă tine, ca să vezi dacă a fost bine', a declarat juratul „iUmor'.

Mihai Bendeac a fost cucerit de modul în care oamenii şi-au contruit momentele pe scenă: „Compoziţia numerelor este de aşa natură încât la finalul unei gale este foarte posibil să ai senzaţia că ai urmărit un show de varietăţi. Cei care participă acoperă o arie foarte largă de posibile numere cu conţinut comic, de la dans, la teatru, la stand-up, circ sau chiar magie', a povestit Mihai, care a mai completat că a fost cu totul si cu totul surprins de disperarea unora de a apărea cu orice preţ la tv'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare