; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Garici (1)

Cine este Andrei Garici, ultimul finalist de la iUmor, sezonul 10. Lista completă a finaliștilor

20 May 2021

Andrei Garici a fost preferatul juraților, seara trecută, la Antena 1, în semifinala iUmor din cel de-al zecelea sezon, astfel că săptămâna viitoare telespectatorii îl vor putea urmări în marea finală, miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Încă din audiții, Andrei Garici a primit numai cuvinte de laudă, mai ales că scena iUmor a fost prima pe care a urcat pentru a face stand-up. 'Îți prevăd un viitor strălucit!', i-a spus Delia, uimită de calitățile de comediant ale concurentului. Cu toate acestea, în semifinala iUmor de seara trecută, la Antena 1, Andrei nu a reușit să facă aceeași impresie bună, chiar dacă era atât de sigur că numărul său despre amintiri din copilărie va funcționa, încât își pregătise și un roast pentru marea finală!

Jurații i-au mărturisit că reprezentația sa nu îl va trece în etapa următoare, dar i-au oferit ocazia să încerce din nou cu numărul pregătit pentru finală. Astfel, de la agonie la extaz, Andrei Harici i-a uimit pe jurați cu un număr acid și foarte bine scris, așa că a prins ultimul loc printre finaliștii celui de-al zecelea sezon iUmor.

Așadar miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, Andrei Garici va intra în marea finală iUmor alături de Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștedania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz.

Lista completă a finaliștilor iUmor

1. Alexandru Ghețan

2. Alin Bourașu

3. Daria Ștedania Brenda

4. Doru Nicuț

5. Florin Gheorghe

6. Gabriel Dumitriu

7. Marie Janette

8. Nae Nicolae

9. Radu Carbon

10. Ștefania Costache

11. Vlad Bieltz

12. Andrei Garici

Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor 2020

Sezonul anterior iUmor 2020 a fost câștigat de Andrei Ungureanu.

“Am început să fac TikTok de un timp și mă filmez pentru a le arăta și altora ce înseamnă să trăiești cu acest sindrom. Cumva este o parte din mine acum. Tourette e atunci când corpul meu se mișcă involuntar, scoate sunete învoluntar și vă înjură involuntar”, povestea atunci Andrei Ungureanu.

Cei 13 care au ajuns în marea finală iUmor 2020 au fost Ela Voineag și Fachirul din Periș (cei doi concurenți care au fost votați cu 3 x LIKE de către jurați în cele două ediții de semifinală), precum şi Giorgiana Lupu, Gabriela Porumbacu, Petre Dănuț Irinel, Alin Georgescu, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Mihai Tasci, Ștefan Nistor, Andrei Ungureanu, Iasmina Negrea și Biba Struja (care au fost votați de public, după fiecare ediție de audiții).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare