; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor

Iuliana Tudor: Vom râde cu poftă la “O dată-n viaţă”

12 April 2013

O dată-n viaţa lor, Romică Ţociu şi Cornel Palade nu fac echipă, ba chiar sunt rivali. Cei care vor să fie martori la acest moment unic sunt invitaţi vineri, 12 aprilie, de la ora 21.00, la o nouă ediţie a emisiunii “O dată-n viaţă” de la TVR 1.

Vedetele pe care Iuliana Tudor le-a invitat pentru a aduce telespectatorilor trei ore de spectacol sunt Romică Ţociu şi Petrică Mâţu Stoian (reprezentând zona Mehedinţi), Cornel Palade şi Daniela Condurache (pentru Moldova), Nico şi Ion Ghiţulescu (ca reprezentanţi ai Munteniei).

„Un lucru e cert: vinerea aceasta, la O dată-n viaţă, vom râde cu poftă! Nici nu vreau să-mi imaginez ce probă mi-au pregătit invitaţii de săptămâna aceasta. Eu, însă, îi provoc să lansăm împreună o altă idee de implementat la televiziunea naţională vreme de o ediţie a programului nostru. Despre ce e vorba… aflaţi vineri! Va aştept cu drag!”, a spus gazda show-ului de la TVR 1.

Nico pregăteşte câteva piese de muzică lăutărească, prin care speră să-i câştige pe telespectatori de partea ei. Iar Romică Ţociu şi Cornel Palade… cu siguranţă vor găsi un moment în care vor cădea la pace, pentru a smulge cât mai multe zâmbete.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare