; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mi s de la tara 2

Iuliana Tudor şi Mircea Radu au tras lozul câştigător în finala “Mi-s de la ţară”

26 November 2013

Ieri seară, într-o atmosferă de gală, Andreea Raicu a prezentat finala show-ului “Mi-s de la ţară”.

Cele trei probe din finala emisiunii de la Prima TV au fost: proba costumului popular, proba de creativitate şi proba de dans.

A fost o seară grea pentru toţi concurenţii, dar mai ales pentru Alina, aleasa lui Mircea Radu, care a avut piciorul în ghips. Mircea a susţinut-o şi a dansat în locul ei la proba dansului popular.

[Not a valid template]

În seara marii finale, cele opt vedete (Mugur Mihăescu, Mircea Radu, Cătălin Botezatu, Andreea Marin, Dana Săvuică, Niculina Stoican, Gelu Voicu şi Iuliana Tudor) au urcat pe scenă pentru a-şi susţine candidatul printr-un moment artistic pregătit împreună. Şapte dintre juraţi au cântat alături de alesul sau aleasa lor, iar Andreea Marin şi-a susţinut favorita printr-un discurs.

Alina Moldovan (Budeşti, jud. Maramureş), aleasa lui Mircea Radu, şi Cătălin Georgescu (Poiana Stampei, Bucovina), alesul Iulianei Tudor, au obţinut cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor şi cel mai bun punctaj din partea vedetelor şi au  fost desemnaţi câştigatori.

Alina şi Cătălin au câştigat un premiu în valoare de 10.000 de euro, din care 10.000 de lei îi vor folosi în  folosul comunităţii din care fac parte.

«Nu mă aşteptam să câştig marele premiu. Problema cu piciorul m-a descurajat, deşi am pornit la drum cu încredere. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi au crezut în mine», a spus Alina.

«Sunt foarte bucuros că premiul de 10.000 de euro a fost câştigat de Alina. Este fata pe care am ales-o şi am pregătit-o să facă faţă competiţiei pe cât de dure pe-atât de frumoase de la 'Mi-s de la ţară'. Felicitări, Alina! Felicitări echipei de profesionişti cu care am lucrat! Multumesc starurilor din juriu!', a declarat Mircea Radu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare