; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor_IT249a2

Iuliana Tudor se implică în salvarea victimelor din clubul Colectiv

03 November 2015

În urma tragediei de la clubul Colectiv, Crucea Roșie Română a lansat campania cu strângere de fonduri „Nouă ne pasă! Împreună dăruim speranță'. Iuliana Tudor, gazda emisiunii „O dată-n viață' și Ambasador al Crucii Roșii Române, s-a implicat fără să stea pe gânduri și a postat pe pagina ei oficială de Facebook detaliile acestei campanii.

Iuliana Tudor_IT249a2

Contactată telefonic, Iuliana Tudor a declarat: „În acest moment, mai mult ca niciodată, nu e nevoie de cuvinte. Acum e nevoie de tăcere, de rugăciune și de ajutor. Crucea Roșie ne îndeamnă să le fim alături!'.

În cadrul campaniei „Nouă ne pasă! Împreună dăruim speranță' se strâng fonduri pentru sprijinul victimelor și a spitalelor implicate în salvarea și ajutorarea persoanelor afectate de tragedia din clubul bucureștean. În prima etapă, fondurile vor fi direcționate către unitățile sanitare care asigură asistența pentru persoanele afectate sub formă de consumabile (feșe, comprese, medicamente etc) cheltuieli adiacente tratamentului asigurat de spital, în funcție de nevoile semnalate de fiecare unitate medicală și de fondurile colectate. În etapa a doua, fondurile vor fi direcționate către supraviețuitorii incendiului aflați în tratament la domiciliu după externarea din spital.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare