; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor revine, diseară, cu „O dată-n viaţă”

02 March 2012

Sezonul cu numărul 10 al emisiunii „O dată-n viaţă' debutează la postul naţional în acestă seară, de la ora 21.00. Prezentatoarea Iuliana Tudor îi va avea ca invitaţi pe Daniel Buzdugan, Cristian Greţcu şi Cristina Cioran.

Prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă' spune că va apela şi în noul sezon la personalităţile pe care telespectatorii au cerut să le revadă.

În prima ediţie a noului sezon, Iuliana Tudor i-a invitat pe Daniel Buzdugan (care va fi acompaniat de Viorica şi Ioniţă de la Clejani), Cristian Greţcu (umoristul de la „Distractis' va face un duet cu Matilda Pascal Cojocăriţa) şi Cristina Cioran (actriţa va cântă cu Cornelia şi Lupu Rednic).

Cindrelul Junii Sibiului a fost invitat să danseze, iar Nicolae Botgros şi Orchestra Lăutarii din Chişinău au pregătit 13 partituri noi.

Iuliana Tudor spune că îi era dor de atmosfera din platoul de la „O dată-n viaţă', „mai cu seamă că acest sezon este unul cu o însemnătate deosebită, fiind cel cu numărul 10. Aşa că voi încerca, alături de echipa mea, să facem numai emisiuni… de nota zece. Ne-am luat acest motto: Un sezon de nota zece!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare