; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor revine din concediul de maternitate la „O dată-n viaţă”

14 March 2011

Iuliana Tudor se ]ntoarce din concediul de maternitate'Copilul «îmi dă voie» să fiu şi om de televiziune'

„O dată-n viaţă' a fost în grija actorilor Maria Buză şi Marius Rizea spre finalul ultimului sezon, însă proaspăta mămică Iuliana Tudor e pregătită să-şi reia rolul de gazdă

Pentru ca evenimentul revenirii la O dată-n viaţă' după o sarcină destul de dificilă să fie pe deplin semnificativ, vedeta TVR 1 ne-a explicat că: Emisiunea revine în casele telespectatorilor chiar la câteva zile după ce Tudor (primul ei născut, n.r.) va împlini trei luni de viaţă'.

Acest trimestru petrecut departe de platourile show-ului a fost poate cel mai important din viaţa Iulianei. Am descoperit ce înseamnă să fii mamă şi în am păşit într-o viaţă nouă. Iuliana Tudor, cea pe care o vedeţi la televizor, nu s-a schimbat mult. Cea de dincolo de uşile căminului său a devenit, însă, un om complet. Dorul… există. Mi-e dor de adrenalina de dinaintea intrării în direct, de voia-bună din platou, de echipa mea… şi sunt o norocoasă, copilul meu «îmi dă voie» să fiu şi mamă şi om de televiziune', ne-a spus ea.

Pentru că, totuşi, e vorba de o revenire la locul de muncă, am întrebat-o pe Iuliana ce a pregătit pentru acest al optulea sezon al emisiunii. Răspunsul? Multe! Vom îmbogăţi repertoriul prezentat în emisiune şi vom aduce momente autentice la fiecare întâlnire cu telespectatorii.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare