; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor reia emisiunile în direct

14 October 2010

Iuliana Tudor dă startul celui de-al şaptelea sezon al emisiunii O dată-n viaţă' vineri, 15 octombrie, la TVR 1. De la ora 21.00, interpreta Delia Matache, compozitorul şi interpretul Adrian Romcescu şi fostul portar rapidist Rică Răducanu vin la prima ediţie a emisiunii din acest sezon. Timp de două ore, invitaţii Iulianei Tudor vor face spectacol alături de vedetele populare Maria Cârneci, Daniela Condurache şi Maria Dragomiroiu.

.

Noutatea acestui sezon constă în provocarea pe care echipa emisiunii o lansează pentru vedetele populare. Astfel, acestea vor îmbrăca haina unor personaje celebre şi vor interpreta roluri care-i vor pune, „o dată-n viaţă', în postura de actori. Emisiunea pune în continuare accent pe autenticitatea melodiilor aduse în platou de Orchestra de muzică populară „Lăutarii' din Chişinău – dirijor Nicolae Botgros.

„Am aşteptat reîntâlnirea cu publicul câteva luni bune, iar vineri seara dăm din nou startul unui maraton de bună dispoziţie, din care nu va lipsi nici componenta umanitară. Emisiunea O dată-n viaţă' îşi deschide larg porţile pentru invitaţi din toate domeniile, pentru orchestă, pentru public, dar şi pentru echipa emisiunii. Mărturisesc că, pentru mine, sezonul acesta începe cu mai multe emoţii decât oricare altul având în vedere că nu mai sunt singură, ci voi apărea în platou împreună cu un coprezentator de nădejde: bebeluşul din burtică. El va experimenta, prima dată-n viaţă, în direct, un show de televiziune de amploare!', a declarat Iuliana Tudor, gazda programului de la TVR 1.

Emisiunea semnată de Elise Stan şi Titus Munteanu va păstra momentele de umor cu care telespectatorii s-au obişnuit. Astfel, actorii Maria Buză şi Marius Rizea îi vor readuce pe scenă şi micul ecran pe Floarea şi Gheorghe cu noi intervenţii pline de umor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare