; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor 3

Iuliana Tudor prezintă, vineri, a şasea ediţie a Galei Crucea Roşie, la TVR

11 December 2013

Iuliana Tudor - 2013Iuliana Tudor prezintă evenimentul ce are ca temă „Banca de Alimente pentru Copii' vineri, 13 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Telespectatorii vor putea urmări, începând cu ora 21.00, programul structurat în două părţi, prin intermediul căruia vor afla mai multe despre cum pot aduna alimente greu perisabile, în magazine, pentru a ajuta copiii defavorizaţi.

Artiştii care au răspuns afirmativ invitaţiei de a se alătura acestui demers şi de a deveni, astfel, voluntari ai Crucii Roşii, sunt Andra, Nicole Cherry, Ralu-K şi DJ Sava, Marcel Pavel, Nicolae Furdui Iancu, Maria Dragomiroiu, naista Oana Lianu, trupa Direcţia 5, Margareta Pâslaru – voluntar de onoare al Crucii Roşii Române şi iniţiatorul programului Banca de Alimente în România – alături de grupul de copii Alegretto.

[Not a valid template]

Tot în cadrul Galei de vineri seară, Amalia Năstase vine alături de fetiţele sale să susţină proiectul „Banca de Alimente pentru Copii', iar telespectatorii îl vor cunoaşte pe cel mai tânăr voluntar Crucea Roşie, micuţul Tudor, băieţelul de nici trei ani al Iulianei Tudor.

Declarându-se onorată să fie, şi în acest an, gazda Galei, Iuliana Tudor invită românii să fie mai mult decât simpli privitori ai evenimentului de vineri seară:

„Au trecut deja câţiva ani de când sunt alături de proiectele Crucii Roşii, iar faptul că, în calitate de ambasador, dar mai ales de voluntar, echipa Crucii Roşii se bazează pe mine, reprezintă o motivaţie puternică pentru a nu dezamăgi. Îmi pun toată energia în proiectele Crucii Roşii şi sper să convingem cât mai mulţi români să facă voluntariat pentru această organizaţie de prestigiu. De când sunt mamă, problemele copiilor au alt impact pentru mine şi de aceea cred foarte tare în necesitatea Băncii de Alimente pentru Copii, mai ales că în România, din păcate, numărul copiilor care suferă de foame este unul foarte mare. Vă aştept pe toţi la Gala Crucea Roşie', spune vedeta TVR.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare