Homepage  / Vedete româneşti

Iuliana Tudor prezintă Festivalul Naţional al Cântecului şi Dansului Popular Românesc „Mamaia” 2024. Ce surprize au pregătit

Iuliana Tudor prezintă Festivalul Naţional al Cântecului şi Dansului Popular Românesc „Mamaia” 2024. Ce surprize au pregătit

de Redactia Tvmania,

A început Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, ediția 2024, în Piațeta Perla din stațiune. Evenimentul care a lansat unele dintre cele mai mari nume din muzica ușoară românească a revenit din acest an la formatul de festival-concurs. Iată ce spune Iuliana Tudor despre eveniment.

În perioada 28-30 august, Festivalul Mamaia va continua cu Festivalul Naţional al Cântecului şi Dansului Popular Românesc „Mamaia”, organizat de Consiliul Judetean Constanta, prin Centrul Cultural Județean Constanța Theodor T.Burada.

Niculina Stoican, Andreea Voica, Ionuț Fulea, Dinu Iancu Sălăjanu, Gelu Voicu, Constantin Enceanu, Matilda Pascal Cojocărița, Steliana Sima,  Elena Gheorghe și alte nume mari ale scenei românești vor încânta publicul în cele trei zile frumoase la vară, la malul mării.

Mamaia reprezintă un punct important în cariera mea și îmi readuce amintiri dintre cele mai frumoase! Marea, emoțiile concurenților, echipa TVR, o tiroliană pe care am coborat pe scenă realizând o premieră absolută, numărătoarea inversă 3, 2, 1 înainte de a intra în direct, moment în care inima bătea să iasă din piept… și câte altele. Evenimentul a fost creat în varianta de concurs de către d-na Elise Stan și, alături de noi, echipa dânsei de atunci, l-am construit și oferit oamenilor. Încă de la prima ediție în acest format, festivalul Mamaia Folclor a înregistrat un succes de casă și de audiență tv remarcabile. Plasăm TVR constant în top 3 televiziuni cu transmisiunile directe de la Mamaia. Mă bucură mult revenirea evenimentului și doresc succes tuturor concurenților. Abia aștept să îi cunosc!”, declară vedeta TVR, Iuliana Tudor.

Concursul se va desfășura pe 2 secțiuni: interpretare vocală si interpretare instrumentală, iar premiile sunt extrem de atractive. Anul trecut, artiștii și publicul au participat la ediția aniversară a legendarului festival, „Mamaia 60 de ani”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton