; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor

Iuliana Tudor o aduce pe Monica Tatoiu la “O dată-n viaţă”

24 May 2013

Ce au în comun Monica Tatoiu şi Monica Pop? Aparent nimic, în afara prenumelui. Dar atunci când li se alătură Adrian Romcescu, cele două doamne arată că mai împărtăşesc şi un simţ al umorului dezvoltat, pasiunea pentru divertisment, precum şi dragostea pentru folclor şi tradiţii.

În emisiunea “O dată-n viaţă”, difuzată diseară, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, Monica Pop va reprezenta Muntenia, alături de Maria Cârneci, Monica Tatoiu va fi o moldoveancă veritabilă alături de Matilda Pascal Cojocăriţa, iar Adrian Romcescu va cânta folclor ardelenesc, împreună cu Nineta Popa.

Despre emisiunea de vineri seară, Iuliana Tudor declară: „Credeaţi că Monica Tatoiu le-a făcut pe toate până acum?! Ei bine, aşteptaţi ediţia de vineri a emisiunii, pentru a spune asta! O să fie distracţie pe cinste, mai ales pentru că am reuşit să o scoatem din cabinet pe doamna doctor Monica Pop, iar Adrian Romcescu vine la pachet cu muzica bună, tocmai din Danemarca, special pentru emisiune. Vă aştept cu drag!'

Invitaţii Iulianei Tudor vor fi acompaniaţi şi în această ediţie de Orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros, iar actorii Maria Buză şi Marius Rizea vor face din nou deliciul telespectatorilor, cu un moment inedit de umor marca „Floarea şi Gheorghe'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare