; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor: Nu am o boală incurabilă!

22 September 2010

Vedtea TVR a infirmat zvonurile potrivit cărora ar suferi de leucemie.

După ce TVmania a anunţat în exclusivitate  luni, 13 septembrie, că Iuliana Tudor este însărcinată, subiectul a fost abordat şi de alte publicaţii.

Din cauza unor articole panicarde (o revistă tabloid susţinea, printre altele, că e bolnavă de leucemie), vedeta de la „O dată-n viaţă' s-a simţit nevoită să clarifice lucrurile, trimiţând următoarele precizări într-un comunicat de presă.

.

„Când m-am decis să fac public anunţul despre sarcină nu am ascuns nici o clipă faptul că sarcina a readus în prim-plan unele probleme mai vechi de sănătate (încheiate în 2004) şi că, la început, medicii nu mi-au oferit speranţe de 100% în legătură cu aceasta.

Când am avut certitudinea că bebeluşul este în afara oricărui pericol, am decis să fac public anunţul pentru a nu lăsa loc interpretărilor. Dintotdeauna am preferat ca partea personală a vieţii mele să rămână departe de presă şi am considerat că un comunicat oficial despre sarcină va fi de ajuns pentru a-mi explica absenţa de la ultimele ediţii ale emisiunii «O dată-n viaţă» din sezonul trecut.

Dar nu a fost aşa, jurnaliştii insistând să afle despre ce probleme de sănătate este vorba. Singura mea declaraţie pe această temă a fost aceea că problemele respective sunt de natură hematologică şi necesită o supraveghere medicală atentă pe tot parcursul sarcinii. Atât! Mi-aş fi dorit să găsesc înţelegere din partea tuturor colegilor din presă. Le mulţumesc jurnaliştilor care au respectat poziţia mea şi celor care o vor face în continuare.

Acest comunicat nu ar fi ajuns în redacţiile dvs. dacă articolul apărut marţi, 21 septembrie, în publicaţia Spy, nu ar fi existat. Am fost asaltată de jurnalişti care îmi cereau un punct de vedere în legătură cu articolul respectiv.

Am decis ca răspunsul meu să fie acelaşi pentru toţi, în forma acestui comunicat. Precizez că nu am făcut nicio declaraţie pentru revista Spy şi că toate informaţiile din respectivul material de presă au fost obţinute din alte surse. Despre veridicitatea acestora pot să vă spun că, din fericire, verdictul implacabil pe care semnatarii articolului l-au dat despre starea mea de sănătate este neadevărat.

Am, într-adevăr probleme de sănătate, dar ele nu sunt nici pe departe atât de grave ca cele menţionate în articol. Nu este nicidecum vorba de o boală incurabilă!

Cât despre faptul că eu şi soţul meu ne petrecem la serviciu «13-14 ore pe zi»… este atitudinea unor oameni pasionaţi de profesia lor, atitudinea unor oameni al căror serviciu presupune muncă nenormată. Este pasiune, devotament, determinare şi responsabilitate, şi nicidecum un gest disperat în faţa unor dificultăţi financiare.

Aceasta este singura declaraţie pe care o fac în legătură cu articolul apărut în Spy! Regret profund dezinformarea publicului şi faptul că o ştire neverificată a fost preluată atât de repede.

Vreau însă să le mulţumesc tuturor acelora care mi-au transmis gânduri de bine şi mesaje de încurajare, scriindu-mi că pot să contez oricând pe sprijinul lor. Regret că au trecut printr-o astfel de spaimă!…

Pentru ei, în principal, am decis să îmi formulez răspunsul în forma acestui comunicat şi vreau să subliniez ca publicaţia Spy nu s-a bazat nicio clipă pe declaraţiile mele în legătură cu acest subiect.

Mulţumesc pentru înţelegere!

.

Iuliana Tudor – 22 septembrie 2010'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare