; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor1

Iuliana Tudor ne recomandă trei filme românești de dragoste, perfecte pentru Dragobete

24 February 2020

Ziua de 24 februarie este sărbătoarea iubirii la români. Iuliana Tudor, gazda emisiunii „Vedeta populară', de la TVR 1, ne recomandă să o petrecem alături de persoana dragă, la un film românesc de dragoste. Propunerile vedetei pentru Dragobere arată așa: „Ciuleandra', „Declarație de dragoste' și „Cezara'.

„În această zi specială, le recomand îndrăgostiților să vadă împreună un film românesc de dragoste și, de ce nu, să facă mulți copii', ne-a declarat Iuliana Tudor.

„Cezara' (1997) este ecranizarea nuvelei omonime a lui Mihai Eminescu, cu Delia Nartea, Șerban Ionescu, Constantin Dinulescu. „Ciuleandra' (1985) este adaptarea cinematografică a romanului lui Liviu Rebreanu, avându-i în rolurile principale pe Ștefan Iordache și Anca Nicola. Iar „Declarație de dragoste' (1985) este unul dintre primele lovestory-uri românești, care a rămas în inimile spectatorilor încă de la lansare. În rolurile principale sunt Adrian Păduraru și Teodora Mareș, dar au partituri memorabile și Ion Caramitru sau Tamara Buciuceanu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare