Homepage  / Vedete româneşti

Iuliana Tudor, momente emoționante cu părinții ei, la lansarea cărții sale. Iuliana Marciuc a izbucnit în lacrimi

Iuliana Tudor, momente emoționante cu părinții ei, la lansarea cărții sale. Iuliana Marciuc a izbucnit în lacrimi
7

de Roxana Mirea,

Iuliana Tudor și-a lansat prima ei carte, „Fericirea nu costă nimic”. Marele eveniment a avut loc joi, 26 octombrie, iar părinții vedetei TVR au venit să-i fie alături. Mama Iulianei, care este imobilizată în scaun cu rotile, a fost extrem de fericită să se afle lângă fiica ei, într-un moment atât de important. Printre invitați, s-a numărat și Iuliana Marciuc, care nu s-a putut opri din plâns. 

Emoții mari la lansarea cărții Iulianei Tudor 

Iuliana Tudor a lansat cartea „Fericirea nu costă nimic”, joi, 26 octombrie, iar evenimentul a avut loc la Galeriile Artmark din București. La evenimentul de lansare, moderat de Mihai Morar (pro bono, după cum a povestit chiar el), au venit cei mai importanți oameni din viața Iulianei: părinții (Elena și Gheorghe), soțul (Răzvan Văcăroiu), fiul (Tudor, 13 ani), și prietenii din televiziune sau din afara ei. 

În discursul ei, Iuliana Tudor le-a mulțumit părinților ei pentru ceea ce a devenit azi. Mama vedetei TVR este paralizată de ani buni. „Mama a dus o permanentă luptă. Lupta pentru viață, lupta pentru sine. Ea a știut să-și facă o viață frumoasă prin mine, prin tatăl meu, prin nepotul ei și uite că e azi alături de noi, deși tot timpul spunea: Cât oi mai trăi eu? Îți mulțumesc, vă mulțumesc, mă înclin”, a spus Iuliana, pe scenă, potrivit libertateapentrufemei.ro.  

Emoții mari la lansarea cărții Iulianei Tudor  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Iuliana Marciuc nu s-a putut opri din plâns 

Iuliana Marciuc, prezentată și ea la evenimentul special, nu și-a putut ascunde lacrimile în timp ce Iuliana Tudor vorbea despre părinții ei. Vedeți imaginile AICI. 

Iuliana Tudor avea doar 3 ani când mama ei a rămas paralizată, în urma unei operații pe coloană. „Eu doar așa mi-o amintesc pe mama”, a mai spus vedeta, care i-a dedicat mamei sale un capitol întreg în cartea „Fericirea nu costă nimic”. 

„La vârsta de 27 de ani, după o săptămână de dureri mari la spate, mama a căzut pur și simplu din picioare, în casă, și nu s-a mai putut ridica. A fost dusă de urgență la spital, unde i-au descoperit o infecție puternică a coloanei vertebrale, care îi paralizase picioarele. 

A fost operată și a urmat doi ani de recuperare. Pentru că era tânără și avea, altminteri, un organism puternic, mama a reușit să se recupereze parțial de pe urma paraliziei, reluându-și oarecum mobilitatea. Când a venit acasă, se deplasa cu două bastoane, iar pe distanțe mai lungi, cu căruciorul cu rotile. De atunci, pentru mine aceasta a fost normalitatea în ceea ce o privește”, scrie Iuliana, în cartea ei. 

Iuliana Tudor lansează cartea „Fericirea nu costă nimic”

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton