; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor   din 3 octombrie

Iuliana Tudor începe al şaptelea an „O dată-n viaţă” la TVR 1

03 October 2014

Iuliana Tudor revine, din această seară, la TVR 1.  Vedeta TVR a invitat, pentru ediţia ce deschide sezonul de toamnă „O dată-n viaţă', o trupă de talie mondială, Vaya con Dios.Iuliana Tudor - din 3 octombrie

„Spune-mi ce emisiuni faci ca să-ţi spun cine eşti (profesional vorbind). În materie de televiziune, cam aşa stau lucrurile în piaţa românească actuală. De 7 ani, cartea noastră de vizită este „O dată-n viaţă'. Dacă am făcut lucruri de calitate sau nu, publicul a decis întotdeauna şi o va face şi pe viitor. Sper ca şi noul sezon să fie unul memorabil pentru telespectatorii noştri, cărora le mulţumesc pentru 7 ani de fidelitate. În privinţa invitaţilor, sperăm să-şi dorească să vină cu aceeaşi plăcere la noi şi să rămână cu amintiri pe care doar o experienţa trăită o dată-n viaţă  le poate oferi.

Şi, pentru că în septembrie împlinesc 15 ani de televiziune, vreau să mulţumesc TVR pentru încredere şi susţinere, mentorului meu, Elise Stan, pentru tot ce sunt în meseria aceasta, echipei mele pentru implicare, profesionalism şi, mai ales, prietenie! Vă aştept cu drag, din 3 octombrie să continuăm povestea numită simplu de Titus Munteanu: O dată-n viaţă. The show must go on!”, declară Iuliana Tudor.

În septembrie, Iuliana Tudor a împlinit 15 ani de televiziune.

Telespectatorii vor avea ocazia, pe 3 octombrie, de a o vedea pe frumoasa solistă belgiană Dani Klein jucând şi simţind româneşte, pe ritmurile muzicii noastre populare, dar şi cântând live unul dintre şlagărele propriului repertoriu, pe scena „O dată-n viaţă', acompaniată de Orchestra Lăutarilor din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare