Homepage  / Vedete româneşti

Iuliana Tudor, în doliu. Mama vedetei s-a stins din viață în urma unui stop cardiac. „A fost un OM-Lumină”

Iuliana Tudor, în doliu. Mama vedetei s-a stins din viață în urma unui stop cardiac. „A fost un OM-Lumină”
9

de Cătălina Matei,

Vedeta TVR a anunțat decesul mamei sale printr-o postare emoționantă pe pagina sa de Facebook. Iuliana Tudor și-a pierdut părintele  săptămâna trecută, în urma unui stop cardiac. Elena Tudor avea 69 de ani.

Pe 8 noiembrie, Elena Tudor, mama Iuliana Tudor, s-a stins din viață, la 69 de ani. Decesul a survenit brusc, în urma unui stop cardiac, fără niciun semn care să prevestească această tragedie.  Vedeta TVR a anunțat dispariția mamei sale printr-o postare emoționantă pe contul său de Facebook.

Cu adâncă tristețe vă transmit că mama mea s-a stins din viață pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea. A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei, să fie soție și mamă și să ofere sprijin tuturor celor din jur.

A fost un OM-Lumină, așa cum foarte frumos a spus, la slujba înmormântării, preotul nostru paroh, David. Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă și sunt fericită că sunt fiica unei luptătoare pentru Viață! Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt, căci ea mi-a dăruit enorm: Viață, Dragoste, Îndrumare și Educație, așa cum doar un părinte dedicat în totalitate copilului său face! Alături de tatăl meu îndurerat, vă mulțumim pentru gândurile bune și pentru mesajele de condoleanțe, care ne aduc alinare. Ne rugăm pentru sufletul ei și știm că va rămâne în permanență cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ!

Dumnezeu să o odihnească!

Rog pe toți colegii din media să trateze subiectul cu normalitate și decență. Vă mulțumesc!”, este mesajul transmis de Iuliana pe contul său de Facebook.

iuliana-tudor-si-mama-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Mama Iulianei Tudor, muză pentru cartea lansată de vedeta TVR

La sfârșitul lunii octombrie, Iuliana Tudor a lansat prima sa carte, „Fericirea nu costă nimic”, un volum în care mama sa a fost o adevărată sursă de inspirație. De altfel, Elena Tudor  a fost prezentă în public pentru prima și ultima dată la evenimentul de lansare a cărții fiicei sale.

Emoții mari la lansarea cărții Iulianei Tudor  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

În acest volum, Iuliana a dedicat pagini bune poveștii mamei sale, fără să știe ce se va întâmpla la doar câteva zile de la lansare.

În discursul ei de la evenimentul de lansare a cărții, Iuliana Tudor le-a mulțumit părinților ei pentru ceea ce a devenit azi. Mama vedetei TVR era paralizată de ani buni.

Mama a dus o permanentă luptă. Lupta pentru viață, lupta pentru sine. Ea a știut să-și facă o viață frumoasă prin mine, prin tatăl meu, prin nepotul ei și uite că e azi alături de noi, deși tot timpul spunea: Cât oi mai trăi eu? Îți mulțumesc, vă mulțumesc, mă înclin”, a spus Iuliana atunci.

Foto: Facebook; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton