; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maria ciobanu iuliana tudor ionut dolanescu_2795

Ionuţ Dolănescu și Maria Ciobanu vin să cânte la „O dată-n viaţă”

18 November 2016

Ionuţ Dolănescu este însoţit, în emisiunea Iulianei Tudor, de invitaţi speciali precum Maria Ciobanu, Paula Seling sau Nicolae Botgros. Petrecerea… cu lăutari are loc sâmbătă, pe 19 noiembrie, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 21.00, într-o nouă ediție „O dată-n viață',  emisiune nominalizată la Premiile TVMania 2016.

maria-ciobanu-iuliana-tudor-ionut-dolanescu_2795

S-a născut într-o familie de muzicieni. A absolvit un liceu de muzică, o Academie de muzică, un master în Arta muzicală şi un an de studii la un Conservator. Din Paris. A debutat pe scenă la 9 ani, iar de atunci a susţinut nenumărate concerte, a înregistrat zece albume, sute de piese, a mişcat sufletele a milioane de români. Totul, graţie talentului moştenit de la părinţii lui: Ion Dolănescu şi Maria Ciobanu.

Şi aceasta cu atât mai mult cu cât şi cei care vin să sărbătorească alături de el şi de echipa „O dată-n viaţă' pe 19 noiembrie sunt oameni îndrăgiţi şi apreciaţi de public: Maria Ciobanu, Paula Seling, dar şi soţia şi fiica lui Ionuţ Dolănescu – Doina şi Ioana Dolănescu, fraţii lui Ion Dolănescu – Constantin şi Nicolae Dolănescu. Acompaniamentul este asigurat de Orchestra Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, buni colaboratori şi prieteni ai artistului.

De asemenea, lui Ionuţ Dolănescu îi vor fi alături şi membrii Ansamblului Cununa Carpaţilor, ai Centrului Cultural Tinerimea Română din Bucureşti.

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

1. „O dată-n viață' (TVR 1) își schimbă ziua de difuzare

2. Iuliana Tudor face și radio. Vedeta are emisiune la Smart FM

3. Iuliana Tudor a participat la aniversarea a 140 de ani de Crucea Roșie Română

4. Cum și-a sărbătorit Iuliana Tudor ziua de naștere

5. Iuliana Tudor s-a întors în țară după vacanța din Grecia

6. Ce făcea Iuliana Tudor, în copilărie, de 1 iunie?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare