; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor

Iuliana Tudor îi aduce pe Dan Helciug, Corina şi Cove la “O dată-n viaţă”

12 December 2013

Iuliana Tudor_3576Cei trei artişti fac spectacol în emisiunea Iulianei Tudor difuzată în direct diseară, ora 21.00, la TVR 1.

După ce a cântat duete, pe scena “O dată-n viaţă”, alături de Laura Lavric sau Irina Loghin, Dan Helciug a devenit fanul emisiunii de la TVR 1 care promovează folclorul românesc, tradiţiile şi dansul popular. Aşa că, în pragul sărbătorilor de iarnă, solistul Spitalului de Urgenţă lasă încă o dată rock-ul pentru a îmbrăca straiele populare.

La celelalte două pupitre se vor afla Corina şi simpaticul Gabriel Coveşeanu, alias Cove, doi artişti care îşi vor scoate la bătaie toţi aşii din mânecă pentru a face faţă cu brio concurenţei.

Susţinătorii celor trei invitaţi sunt Nineta Popa – cea care va face echipă cu Dan Helciug, alături de care va interpreta cântece din Oltenia şi Ardeal, Aneta Stan – ajutorul de joi seară al lui Cove, pentru a reprezenta cu succes Dobrogea, respectiv maramureşenii Cornelia şi Lupu Rednic – sprijin de nădejde pentru Corina. D

acă acompaniamentul aparţine, ca de obicei, aceloraşi „Lăutari' din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros, dansurile pentru această ediţie poartă semnătura ansamblului „Doina Dunării' din Giurgiu, dar şi a trupei de balet condusă de Ioana Macarie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare