; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana tudor la smart fm

Iuliana Tudor face și radio. Vedeta are emisiune la Smart FM

05 October 2016

De duminică, 9 octombrie, Iuliana Tudor va realiza la Smart FM săptămânal emisiunea „Petrecere', în intervalul orar 18.00 – 19.30.

iuliana-tudor-la-smart-fm

A-ţi cunoaşte prima muzică şi istoria ei ţine de elementară cultură generală. A readuce în atenţie muzici vechi şi foarte vechi, epocile în care au fost create, este cumva o datorie pentru un post dedicat culturii, «neinfectat» de trend-urile tabloidizării, un radio care ţine la decență şi la etichetă, aşa cum este Smart FM', spune Iuliana Tudor.

„Petrecere' va fi realizată sub formă unei întâlniri cu persoane publice, oameni populari, iubiţi şi apreciaţi de marele public, care vor dezvălui amintiri despre petrecerile la care au participat. Discuţia va fi presărată cu muzici vechi, în funcţie de preferinţele invitatului. „Vom afla împreună cum erau petrecerile la care domniile lor participau, ce muzică se asculta, ce mâncare era aşezată pe masă, ce băuturi se consumau, care era anturajul, ce făcea că o petrecere să fie memorabilă', mai spune Iuliana Tudor.

Iuliana Tudor este numele de referinţă, numărul 1 din punct de vedere al credibilităţii în ceea ce priveşte folclorul, muzica tradiţională. Atâta vreme cât site-ul nostru «Mişcarea de rezistenţă» promovează şi susţine muzica populară autentică, prin festivalul «Tarafuri şi fanfare», alăturarea numelui Iulianei Tudor brandurilor noastre este o consecinţă firească. Ea va promova alături de noi ideea de tradiţie, rădăcină şi identitate', spune Marius Tucă, proprietarul postului de radio Smart FM şi al site-ului „Mişcarea de rezistenţă'.

Alte articole:

1. „O dată-n viață' (TVR 1) își schimbă ziua de difuzare. Când este prima ediție

2. Iuliana Tudor a participat la aniversarea a 140 de ani de Crucea Roșie Română

3. Cum și-a sărbătorit Iuliana Tudor ziua de naștere

4. Iuliana Tudor s-a întors în țară după vacanța din Grecia

5. Ce făcea Iuliana Tudor, în copilărie, de 1 iunie?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare