; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor face schimbari in bine

13 October 2008

Ajunsa la al treilea sezon al emisiunii “O data-n viata”, Iuliana Tudor are planuri mari pentru emisiunea de pe TVR 1, dar si pentru viata ei personala: vrea gemeni.

Noul sezon “O data-n viata” debuteaza propriu-zis pe 17 octombrie (prima editie a fost una dedicata lansarii TVR 3), iar Iuliana Tudor are o multime de noutati pentru formatul pe care il “pastoreste” de doua sezoane. Se va relua componenta sociala, dar la un nivel mai ridicat: daca pana acum cazurile propuse de vedete se rezolvau greu (“am facut-o heirupist, ca sa spun asa”), acum emisiunea va apela la marile companii din Romania, pentru a se asigura ca finalitatea e una implinita. Si Iuliana are deja promisiuni din partea catorva nume mari. Dar campania sociala de la “O data-n viata” nu reinventeaza “Surprizele…”, explica Iuliana. “Foarte multa lume va percepe lucrul asta asa, ne pastram insa intr-o limita a discretiei. Cred ca se pot face multe lucruri, dincolo de telenovela care domina piata.”

Schimbari si planuri
Noul sezon aduce un platou nou si mai mare, un textier nou si o coregrafie de deschidere diferita la fiecare editie (coordonata de Ioana Macarie, care a lucrat la “Cu un pas inainte”). Noul creator care se va ocupa de imaginea Iulianei este Razvan Ciobanu, iar formatul va fi extins doar ca durata (“cred foarte tare ca, atata vreme cat o reteta are succes, e bine sa nu umbli la ea”), permitand invitatilor sa “atace” si proiectele lor personale. In plus, “O data-n viata” va mai lansa o campanie, “Descopera oameni model”, care isi propune sa aduca in atentia publicului “un om simplu, care e un exemplu in comunitatea lui prin conduita, prin atitudine, prin faptul ca iese din rand si e anacronic cu valorile care sunt la mare pret astazi”.

Ii mai ramane si timp liber? “Sper sa gasesc timp liber si-mi doresc foarte tare sa devin mama. Imi doresc sa am gemeni. Ma gandesc ca e mai bine sa scap din prima, doi dintr-o lovitura ar fi ideal pentru mine”. In plus, Iuliana s-a inscris in programul adoptiei la distanta, la fel ca Daniela Nane, Mihaela Tatu sau Mihaela Radulescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare