; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana, Corina, P Geambasu, Angela Similiea

Iuliana Tudor are ediţie specială „O dată-n viaţă”

05 May 2013

În seara de Paşti, pe 5 mai, de la ora 21.00, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi să petreacă trei ore alături de Iuliana Tudor şi invitaţii săi la „O dată-n viaţă'.

Pentru că este vorba despre o ediţie specială, de sărbătoare, şi invitaţii vor fi pe măsură: două mari doamne ale muzicii româneşti – Angela Similea şi Corina Chiriac, secondate de o voce şi o prezenţă masculină nu mai puţin apreciată – Petre Geambaşu.

La o asemenea distribuţie, Iuliana Tudor a invitat trei „susţinători' pe măsură: reprezentanţii folclorului în ediţia „O dată-n viaţă' de Paşte vor fi Irina Loghin (care va face echipă cu Angela Similea pentru a reprezenta Muntenia), Maria Butaciu („apărătoarea' folclorului ardelenesc, alături de Corina Chiriac) şi Margareta Clipa (susţinătoarea Moldovei, împreună cu Petre Geambaşu).

Probele practice prin care vor trece cei prezenţi în platou vor avea, şi ele, tematică pascală, iar momentul surpriză îl va constitui provocarea la care protagoniştii emisiunii o supun pe vedeta TVR 1; chiar dacă aceştia preferă să păstreze misterul probei, au dezvăluit că, o dată-n viaţă, Iuliana Tudor îşi va împlini un vis din copilărie…

Invitaţii serii vor fi acompaniaţi şi în această ediţie de Orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros, iar echipa „O dată-n viaţă' va surprinde telespectatorii de data aceasta, cu o nouă „lansare' la TVR.

Actorii Maria Buză şi Marius Rizea vor face din nou deliciul telespectatorilor, cu un moment inedit de umor marca „Floarea şi Gheorghe'.

A doua zi, eşti invitat la masa de Paşte

Ca în fiecare an, românii sunt invitaţi “La masa de Paşte”, luni, 6 mai, să petreacă alături de TVR 1 trei ore de cântec, joc şi voie bună.

“La masa de Paşte” este o emisiune care şi-a câştigat deja un public fidel, de 13 ani, de când se difuzează la TVR 1, la fiecare sărbătoare a Învierii Domnului. Este un program care are ca invitaţi solişti de folclor, care, pe parcursul a celor trei ore de emisie, prezintă cele mai iubite cântece din folclorul românesc. Gazda emisiunii este Iuliana Tudor, iar programul îi va avea ca invitaţi speciali pe cei doi actori care sunt alături de iubitorii de folclor în fiecare vineri seară, la “O dată-n viaţă”, Maria Buză şi Marius Rizea, alias „Floarea' şi „Gheorghe'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare